Bülten Güncelleme Tarihi: 22 Ağu 2022 12:00

Castrol TransAnatolia'da motosikletlere de sponsor oldu

TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisinde Castrol POWER1 markası ile sponsor oldu.

transanatolia

TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisine Castrol POWER1 sponsor oldu.

TransAnatolia Rallisi düzenlenmeye başlandığı 2010 yılından bu yana giderek dünyanın sayılı rallilerinden biri haline geldi. TransAnatolia Rallisi’nin motosiklet kategorisi bu yıl “Castrol POWER1 Motosiklet Kategorisi” olarak anılacak.

20 Ağustos’ta dünyanın en büyük ve zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia 12’nci yılında Hatay’dan başlıyor.. Motosiklet, Quad, SSV, Otomobil ve Kamyon kategorilerinde 53 rally, 31 raid olmak üzere toplam 84 yarışçının katılacak. Ralli 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek. Parkur 2.500 kilometrelik ve zorlu parkuruyla yeni yarış rotası büyük bir rekabete sahne olacak.

TransAnatolia Rallisi ilk defa katılacak motosikletçilere özel kupa verilecek. Castrol, TransAnatolia Rallisi’ndeki sponsorluk anlaşmalarıyla katkı sunuyor. Castrol POWER1 olarak adlandırılacak motosiklet" kategorisinde bu yıl “POWER1 Rookie Cup” adıyla yeni bir yarışma düzenlenecek.

TransAnatolia Rallisi’nde İlk kez yarışacak sporcular, kendi aralarında bir alt kategori ve amatör ruha bir övgü anlamı da taşıyan bu yeni yarışta günün birincileri ve yarış sonunda da ilk üçte yer alan sporcular ödüllendirilecek.

Castrol otomobil kategorisinde ISUZU D-MAX ile iş birliği yaptı. Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlısöz “TransAnatolia Rallisi’nde Castrol’ü tercih eden ISUZU D-MAX ile güçlerimizi birleştirdik. 2010'dan bu yana devam eden TransAnatolia Rallisi’nde yer almak da bize büyük bir mutluluk veriyor. Castrol Türkiye olarak başta otomobil sporları olmak üzere sporu desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

TransAnatolia Rallisi animasyon filmle ekranlara taşınıyor

Hatay’dan Eskişehir’e kadar uzanan ve Anadolu’nun zorlu coğrafyasında düzenlenen ralliye özel olarak hazırlanan animasyon film de yarışın heyecanını ekranlara taşıyacak. Rallinin düzenleneceği rota üzerinde yarışmacıların araçlarıyla yanından geçecekleri tarihi ve doğal güzelliklerle birlikte yer alacak.

``

Ekleme Tarihi: 22 Ağu 2022 12:00