Bülten Güncelleme Tarihi: 8 Eki 2022 02:00

Japon devi Yanmar Türkiye'de yeni ofisini İstanbul’a açtı!

Enerji sistemleri, endüstriyel motor, tarım makineleri, iş makinaları ve deniz motorları alanlarında çözümler üreten Japon devi Yanmar İstanbul'a ofis açtı

traktör kadın fuar

Enerji sistemleri, endüstriyel motor, tarım makineleri, iş makinaları ve deniz motorları alanlarında çözümler üreten Japon devi Yanmar’ın Türkiye merkezi Yanmar Türkiye Makine A.Ş., Enerji Sistemleri, Endüstriyel Motor ve Anahtar Teslim Mühendislik Hizmetleri (EPC) operasyonlarını yönetmek üzere İzmir merkez ofisine ek olarak, yeni ofisini İstanbul'da açtı.

Japonya merkezli Yanmar için Türkiye, ürünlerini pazarlamak ve ülkedeki üreticilere verimli, yüksek kaliteli hizmet sunmak için önemli bir bölge olarak öne çıkıyor.

2017 yılında İzmir’de kurulan şirket, faaliyetlerine enerji sistemleri, endüstriyel motor, anahtar teslim mühendislik hizmetleri (EPC), tarım makineleri ve ekipmanları ve çevrimiçi makina kiralama platformu iş alanları olmak üzere beş kolda devam ediyor.

Yerli Üreticilere Yeni Yönetmeliklere Uygun Stage-V Motor Desteği

Endüstriyel ürünlerin satışlarına profesyonellerden oluşan uzman bir ekip oluşturan şirketi Endüstriyel Motor Satış Yöneticisi olarak Alper Baktiroğlu yönetecek.

Yanmar Türkiye Enerji Sistemleri İş Kolu Müdürü Efecan Ülkü, “Yüksek kalite standartlarında ve yeni yönetmeliklerimize uygun güç sistemlerimize büyük bir talep var. Çünkü pek çok yerli üretici, StageV veya Tier4 emisyon standartlarına sahip güç sistemlerini AB ve ABD pazarlarına ihraç ediyor. Ayrıca Ekim ayından itibaren birçok yeni iş fırsatının önünü açacak düzenleme olan StageV regülasyonlarına uygun motor kullanımı Türkiye piyasası için zorunlu hale geliyor.” dedi.

Türkiye ve çevre bölgelerde hızla büyüyor

Yanmar Türkiye’nin kurulduğu günden itibaren Türkiye’de ve çevre bölgelerde hızla büyüdüğünü belirten Ülkü, “Yanmar Türkiye’nin 2022 yılının başlarında, endüstriyel motor iş kolu, jeneratörler, kazıcı yükleyiciler, ekskavatörler, traktörler, loderlar, forkliftler ve kompresörler gibi çeşitli uygulamalarda kendine yer bulan yüksek kaliteli pompa ve kaynak makineleri ile çok çeşitli endüstriyel motorlardan oluşuyor.” dedi.

Yanmar Türkiye ayrıca anahtar teslim mühendislik hizmetleri (EPC) yüklenicisi olarak jeotermal, güneş, rüzgâr, biyogaz, biyokütle, gaz türbini santralleri için proje bazlı anahtar teslim enerji çözümleri sunuyor. Türkiye’ deki ofis, bölgesel sınırlamadan bağımsız, global projeler için bir tedarik merkezi olacak.

Şirket hastaneler, fabrikalar, alışveriş merkezleri ve uçtan uca mühendislik hizmetleri için verimli enerji kullanımına yönelik kojenerasyon ve trijenerasyon sistemleri için de Türkiye’nin önde gelen tedarikçilerinden..

Ekleme Tarihi: 8 Eki 2022 02:00