Bülten Güncelleme Tarihi: 24 Eki 2022 14:00

Nişantaşı'nda başladı yeteneği sınırları aştı

Nişantaşı Impressive Hair Lounge kurucu ortağı, renklendirme , saç kesim ve saç uzatma teknikleri uzmanı Çağlar Anıl Yeşildağ'ın yeteneği yurt dışına ulaştı.

Kadın Kuaförü Çağla Anıl Yeşildağ

İstanbul'un Şişli ilçesinde Nişantaşı semtinde Nişantaşı Impressive Hair Lounge adıyla hizmet veren uzman kadın kuaförü Çağlar Anıl Yeşildağ'ın saç kesim, saç uzatma ve renklendirme konusundaki beceresi ülke sınırlarını aştı.

1993 doğumlu Çağlar Anıl Yeşildağ: renklendirme saç kesim ve saç uzatma tekniklerindeki başarısıyla yurtdışında "Master Class" düzenledi.

Milano, Napoli, Belçika başta olmak üzere eğitimler veren Yeşildağ, İstanbul'da da yurtdışından gelen çok sayıda kuaförü de eğitti. Turne şeklinde düzenlenen eğitim organizasyonunda dört ülkede daha kadın kuaförlerini yetiştirecek.

Ayrıca Nişantaşı'ndaki salonunda yurt dışından gelen meslektaşlarını da tecrübeleri ile yetiştirmeye devam ediyor. Yeşildağ, saç renklendirme üzerine üstün başarı belgelerine sahip.

Usta sınıf eğitimcisi olarak yurt dışında "Master Class" eğitimleri devam ediyor. Şimdiye kadar yurt dışında 80 meslektaşını "Master Class Eğitimleri" ile beceri sahibi yaptı. Genç yaşına rağmen Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında eğitim turnesini sürdürüyor.

Kuaför Çağlar Anıl Yeşildağ, Vali Konağı Caddesi Profesör Dr. Orhan Ersek sokak 5/A Şişli İstanbul adresinde Nişantaşı Impressive Hair Lounge isimli salonunda saç bakımı, renklendirme ve şekillendirme hizmetleri sunuyor. Ayrıca manikür, pedikür ile beraber kaş ve kirpik bakımı uygulamaları da salonunda gerçekleştiriliyor.

Ekleme Tarihi: 24 Eki 2022 14:00