Ekonomi Güncelleme Tarihi: 6 Kas 2022 00:00

Türk Telekom internete büyük zam yapacak

İnternet kullanıcılarına Türk Telekom'dan zam haberi geldi. Bireysel ve Kurumsal internet kullanıcıları 1 Aralık'la birlikte zamlı tarifeye geçiyor.

Türk Telekom İnternet

Türk Telekom kurumsal ve bireysel internet abonelerini kapsayan yeni zamlı tarifesini duyurdu. 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren yeni fiyatlar uygulanacak.

Türk Telekom İnternet zamları kimleri etkileyecek?

Yeni zamla birlikte tüm internet tarifelerinde 75 TL'lik artışlar olacak. Zamlar hem bireysel hem de kurumsal aboneleri de kapsayacak.

1 Aralık itibariyle "Statik IP" ücretlerine de ciddi oranda zam yapılacak.

Türk Telekom'un kamuoyuna yaptığımı açıklamada 1 Aralık itibariyle internet tarifelerinde paket ücretlerinin, Statik IP kullanım ücretlerinin ve tek seferlik internet tarifesi ücretlerinin zamlandığı duyuruldu.

Türk Telekom İnternet Tarife Zammı

Türk Telekom'un taahhüt veren müşterileri zamdan etkilenecek mi?

Türk Telekom'un fiyat düzenlemesi olarak duyurduğu zamlı tarifler ilk etapta tahhüt veren müşterileri etkilemeyecek.

Türk Telekom'da her hangi bir kampanyaya dahil olup kullanan veya 1 Aralık tarihine kadar herhangi bir kampanya paketi için taahhüt veren müşteriler zamdan süreleri bitimine kadar etkilenmeyecek. 1 Aralık'a kadar internetini Türk Telekom'a taşıyan, veya bu tarihten önce Statik IP paketi alan müşteriler zamdan etkilenmeyecek.

İnternet tariflerini, Statik IP'yi veya diğer kampanyalarda taahhüt vermiş müşterin süre bitiminden itibaren mevcut paketleri de güncel zamlı tarife ücreti üzerinden ücretlendirilecek.

Dosya Haber

Ekleme Tarihi: 6 Kas 2022 00:00