Nedir Güncelleme Tarihi: 8 Eki 2022 01:00

Yanmar Türkiye Makine A.Ş. kimin?

1912 yılında Japonya, Osaka’da kurulan Yanmar, 1933 yılında ilk ticari kompakt dizel motor üretimi yapan firmadır.

Yanmar Türkiye Yanmar Osaka Binası

Yanmar, kuruluşunun temel yapı taşı olan endüstriyel dizel motor üretimi ile ürün gamını, hizmetlerini genişletmeye devam etmiş ve endüstriyel ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmıştır.

Yanmar, küçük ve büyük deniz motorları, tarım makineleri ve ekipmanları, iş makinaları, enerji sistemleri, endüstiyel motorlar, marin motor ve ekipmanları, makina parça ve komponentleri sağlayıcısı olarak global operasyonlarını yedi iş kolunda sürdürmeye devam etmektedir.

Yanmar’ın Türkiye’deki tam iştiraki olan Yanmar Turkey Makine A.Ş. 2017 yılında İzmir’de kurulmuştur ve genel merkezi İzmir’de yer almaktadır.

2017 yılından bugüne gelinen noktada, Türkiye ve komşu ülkeleri, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Arap Ülkeleri, Kuzey Afrika gibi birçok bölgede çözümler sunmaktadır.

Yanmar Türkiye Makine A.Ş., Tarım makineleri ve Ekipmanları, Enerji Sistemleri, Anahtar Teslim Mühendislik Hizmetleri, Endüstiyel Motorlar ve e-ticaret alanında iş makinası ve endüstriyel makina kiralama platformu makinagetir sitesi gibi iş alanları ile hizmet vermektedir.

Karada, denizde ve hayatın her alanında yer alan Yanmar’ın ‘müşterilerinin üretim ve enerji sarfiyatı konularında karşılaştıkları zorluklara odaklanıp, gelecek için insan yaşamının değerini artıracak sürdürülebilir çözümler sunma’ misyonu, ‘Sürdürülebilir Gelecek’ sağlayabilmek için Yanmar’ın benimsemiş olduğu temel ilkedir.

Dosya Haber

Ekleme Tarihi: 8 Eki 2022 01:00