Politika Güncelleme Tarihi: 27 Oca 2024 21:00

15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde sağlık personeli alımlarının artacağını açıkladı.

erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık Personeli Alımları Artıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada sağlık personeli alımlarının artacağını açıkladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de sağlık alanındaki insan kaynağını güçlendirmek amacıyla önümüzdeki ay 15 bini hemşire olmak üzere 35 bin sağlık personeli daha alacaklarını duyurdu.

  • Türkiye'de şu anda 310 bin doktor ve 1.5 milyon sağlık çalışanı bulunduğunu belirten Erdoğan, bu alandaki insan kaynağını sürekli güçlendirdiklerini vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı, sağlık hizmetlerini dünya standartlarının üzerine çıkarmak için çalıştıklarını ve hizmetlerin evlere kadar götürüldüğünü ifade etti.

  • Ayrıca, İzmir Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde yapılan altyapı çalışmaları ve projelerle ilgili bilgileri paylaştı. Ulaşım ve altyapı projelerine vurgu yaparak, İzmir'in kalkınması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Ekleme Tarihi: 27 Oca 2024 21:00