Politika Güncelleme Tarihi: 23 Tem 2024 11:00

Bahçeli 154 kişilik listeyi gösterdi: Mutlaka hesaplaşacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

devlet bahçeli

Bahçeli, 154 Kişilik Listeyi Gösterdi: Mutlaka Hesaplaşacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş davası nedeniyle partisini hedef gösterdiğini iddia ettiği 154 ismi de kamuoyuna duyurdu. Elindeki listeyi kameralara gösteren Bahçeli, "Mutlaka hesaplaşacağız" dedi.

"Tehlikeli Provokasyonlar Sahneye Sürülüyor"

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

  • Milli Birlik ve Beraberlik: "Yeni yüzyıl Türkiye için emsalsiz fırsatlarla doludur. Milli birlik ve beraberlik içinde bu fırsatları yakalayacağımız düşüncesindeyim. Fakat milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, tahrip etmek için çaba harcayanlar çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir."

  • Biden'ın Çekilmesi: "Muhalefetin umut bağladığı, siparişle siyaset yaptığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden'ın Amerika Birleşik Devletleri başkanlık yarışından çekilmesi, bölgesel ve küresel zeminde etkileri olacak bir gelişmedir."

"Terör Örgütü Nefes Dahi Alamayacak"

  • Güney Sınırlarımızdaki Durum: "Amerika Birleşik Devletleri'nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle bertaraf edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır."

"DEM ve CHP Ateşle Oynuyor"

  • Bölücülük ve Provokasyonlar: "Bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu tahrikleri dikkatle takip ettiğimiz herkes tarafından bilinmelidir. Kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır. Türkiye'nin bölünmesi hususunda iş birliği halinde olan DEM ve CHP'nin ateşle oynadığı malumlarınızdır. DEM'lenen CHP milli güvenliğimize zarar vermektedir. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birlik ve kardeşlik hukukumuzu kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri PKK'nın elinde, DEM'in kullanımındadır."

"Bir Siyasetçinin Deli Saçması"

  • Ekonomik Durum: "CHP Genel Başkanı'nın tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine ve milletine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Halbuki Türkiye ekonomisi güven verici hamlelerle istikrarlı bir yükseklik kulvarındadır. Azalan dış finansman ihtiyacı ile artan uluslararası rezervler ekonomik dengelemeyi tetiklemektedir. Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellemelerine takılmadan hızla ilerleme kaydetmektedir."

  • Emekliler: "Toplumun her kesimi büyümenin nimetlerinden elbette istifade edecek özellikle istismar eden emeklilerimiz hak ettikleri sosyal seviyeye kavuşacaklardır. MHP’nin ve Cumhur ittifakının ortak gayesi budur."

"Kıbrıs'ta Barıştan Ödü Kokanlar Var"

  • Kıbrıs Meselesi: "Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü nedeniyle Kıbrıs Türk halkıyla kucaklaşmak kuşkusuz milli

Ekleme Tarihi: 23 Tem 2024 11:00