Otomobil Güncelleme Tarihi: 5 Mar 2024 10:00

Böyle işadamı da var: Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Otomotiv'in sahibi Ahmet Yüce, bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.

skoda türkiye distrübütörü ahmet yüce

Skoda Distribütörü Yüce Otomotiv'den Çalışanlara 29 Maaş İkramiye!

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Otomotiv'in sahibi Ahmet Yüce, bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi. Geçtiğimiz yıl 25 maaş ikramiye ile gündeme gelen Yüce, bu yıl ikramiye tutarını artırdı.

İkramiyeler Bayramdan Önce Hesaplara Yattı

Patronlar Dünyası'ndan Taygun Atilla'nın haberine göre; Ahmet Yüce, 2023 yılında tüm işçilere 29 maaş ikramiye verme kararı aldı. İkramiyeler, bayramdan önce çalışanların hesaplarına yatırıldı.

Ahmet Yüce 15 Yıldır Çalışanlarına İkramiye Veriyor

Yüce Otomotiv, Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirketle birlikte "En İyi İş Yeri" ödülünü almıştı. Ahmet Yüce'nin 15 yıldır çalışanlarına ikramiye verdiği de öğrenildi.

Ahmet Yüce Kimdir?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 yılında İstanbul'da doğdu. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 yılından beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce, sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 yılında Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Ekleme Tarihi: 5 Mar 2024 10:00