Magazin Güncelleme Tarihi: 6 May 2024 11:00

Ceyda Düvenci'nin ped sözlerine Ebru Şancı'dan tepki

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin Pınar Sabancı'nın YouTube programında yaptığı "Erkekler çekmecelerinde ped bulundursun" açıklaması tepki çekti.

ceyda düvenci

Ceyda Düvenci'nin "Erkekler Çekmecelerinde Ped Bulundursun" Açıklamasına Ebru Şancı'dan Eleştiri

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin Pınar Sabancı'nın YouTube programında yaptığı "Erkekler çekmecelerinde ped bulundursun" açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve toplumu ikiye böldü. Kadınların regl dönemini normalleştirme çağrısında bulunan Düvenci'nin bu çıkışı, eski manken Ebru Şancı'nın eleştirisiyle karşılaştı.

Regl Döneminin Normalleştirilmesi Çağrısı Ceyda Düvenci, Pınar Sabancı'nın YouTube programında yaptığı konuşmada regl döneminin doğal bir süreç olduğunu vurgulayarak, bunun tabu olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi. Düvenci, "Kadın olmanın doğal bir parçası olan regl dönemini açıkça konuşabilmeliyiz. Kadınlar regl oluyor, bunu neden söyleyemeyelim ki?" diyerek, erkeklerin de iş yerlerinde çekmecelerinde ped bulundurmaları gerektiğini ifade etti. Böylelikle kadın çalışanların gerektiğinde yardım isteyebileceğini belirtti.

Ebru Şancı'dan Eleştiri Düvenci'nin bu açıklamaları sosyal medyada tartışmalara neden olurken, eski manken Ebru Şancı da konuya dahil oldu. Şancı, Düvenci'nin açıklamalarını "Ped reklamı kovalamanın tuhaf açıklaması" şeklinde eleştirdi. Şancı'nın bu yorumu, regl dönemini normalleştirme çabalarını destekleyenlerle eleştirenler arasında yeni bir tartışmaya yol açtı.

Ekleme Tarihi: 6 May 2024 11:00