Politika Güncelleme Tarihi: 17 Mar 2024 12:00

Devlet Bahçeli Erdoğan'a seslendi: Ayrılamazsın

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimle ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

devlet bahçeli

Devlet Bahçeli, Erdoğan'a Seslendi: "Ayrılamazsın"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son seçimle ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Bahçeli, Ankara'da gerçekleşen MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuştu.

Bahçeli, Erdoğan'a hitaben, "Ayrılamazsın. Türk Milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizleri görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kurultayda konuşan Bahçeli, muhalefeti hedef alarak, "CHP, 3. Dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağıdadır" dedi. Ayrıca, "Cumhur İttifakı emniyet, liyakat, akıl, ahlak ve proje sahibidir" vurgusu yaptı.

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Bahçeli'nin yanı sıra delegeler ve davetliler de yer aldı. Kurultayda, genel başkan ile Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleşecek. Bahçeli, 11. kez genel başkanlık için aday olacak.

Bu önemli gelişmelerin yaşandığı kurultay, Türk siyaseti açısından büyük bir öneme sahip. Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik sözleri ve kurultayın sonuçları, yakın gelecekteki siyasi gelişmeleri şekillendirebilir.

Ekleme Tarihi: 17 Mar 2024 12:00