Yerel Güncelleme Tarihi: 8 Mar 2024 22:36

Erdoğan siyaseti bırakıyor: Bu benim son seçimim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA temsilcileriyle buluştu ve 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) temsilcileriyle buluştu ve 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, "Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, 31 Mart'ın Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirterek, AK Parti'nin bu seçimlerde alacağı neticenin önemine vurgu yaptı.

Erdoğan, güçlü gençliğin desteğiyle 31 Mart akşamında sandıklarda farklı bir mesaj vereceklerine inandığını dile getirdi. Seçimlere 22 gün kaldığını hatırlatan Erdoğan, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek gerekli cevabı sandıkta vereceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı, hazırlıkların bu önemli süreci kapsayacak şekilde yapıldığını ve bu seçimin kendi için bir final olduğunu vurguladı.

Yasanın verdiği yetkiyle bu seçimin son seçimi olacağını belirten Erdoğan, 1 Nisan'dan itibaren yeni bir dönemi başlatmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, gençlere olan inancını ve güvenini dile getirerek, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bir değişim ve dönüşüm hedeflediklerini söyledi.

Ekleme Tarihi: 8 Mar 2024 22:00