Yaşam Güncelleme Tarihi: 16 Eki 2024 08:00

Esenyurt'ta Taksi Bulamayınca Metrobüste Doğum Yaptı

Esenyurt'ta doğum sancıları başlayan Hanife Mete, hastaneye gitmek için taksi bulamayınca eşiyle birlikte metrobüse binmek zorunda kaldı.

metrobüs doğum

Esenyurt'ta Taksi Bulamayınca Metrobüste Doğum Yaptı

Esenyurt'ta doğum sancıları başlayan Hanife Mete, hastaneye gitmek için taksi bulamayınca eşiyle birlikte metrobüse binmek zorunda kaldı. Cennet Mahallesi metrobüs durağında doğum sancıları artınca, metrobüs şoförü aracı durdurarak yolcuları başka araçlara yönlendirdi. Hanife Mete, eşi Cemal Mete'nin yardımıyla metrobüs içinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Olay anı, metrobüsün araç içi kamerasına yansıdı.

Olayın Detayları

Olay, saat 09.00 sularında Cennet Mahallesi metrobüs durağında meydana geldi. 35 haftalık hamile olan Hanife Mete, doğum sancıları başlayınca eşi Cemal Mete ile birlikte taksi aradı, ancak bulamayınca metrobüse binmek zorunda kaldılar. Metrobüste sancıları iyice artan Hanife Mete, Cennet Mahallesi mevkiine geldiklerinde doğum yaptı. Metrobüs şoförü, aracı durdurarak yolcuları başka araçlara yönlendirdi ve ambulans beklenirken Hanife Mete, eşi Cemal Mete'nin yardımıyla sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Çift, bebeklerine Yılmaz ismini verdi.

Cemal Mete: "Bebeğe ve Hanıma Bir Şey Olur Diye Çok Korktum"

Doğum anını anlatan Cemal Mete, “Mağazada tezgahtar olarak çalışıyorum, Laleli'de yurtdışına satış yapıyoruz. Eşim ev hanımı, çalışmıyor. Bu, beşinci çocuğumuz. Çok korktum, bebeğe ya da eşime bir şey olacak diye. Çok şükür, doğum sorunsuz gerçekleşti. Metrobüs doluydu, şoför yolcuları indirdi ve kenara çekip ambulansı bekledik. Ambulans gelmeden doğum tamamlandı" dedi. Taksi bulmakta zorluk çektiklerini belirten Mete, birkaç taksiye sormasına ve durağı aramasına rağmen taksi bulamadığını ekledi.

Tarih: 16.10.2024
Saat: 07:17

Ekleme Tarihi: 16 Eki 2024 08:00