Güncel Güncelleme Tarihi: 13 Mar 2024 20:00

Eylem Tok ve oğlu için acılı babaya kan parası teklif edildi

İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, acılı baba Özer Acı açıklamalarda bulundu.

eylem tok Oğuz Murat Aci

İstanbul'da Kaza Sonrası Açıklama: Anne ve Çocuk Teslim Olmalı, Sonra Taziyeye Gelsinler

İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, acılı baba Özer Aci adliyede açıklamalarda bulundu. Aci, karşı tarafın kendileriyle dolaylı olarak iletişime geçtiğini ancak şu ana kadar kendisiyle iletişime geçen olmadığını belirtti. "Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp 'buyurun gelin' dedik fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı." şeklinde konuştu.

Kaza, 1 Mart 2024 tarihinde Eyüpsultan'da meydana gelmiş, yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin yönetimindeki araç, yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 ATV tipi araca çarpmıştı. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken diğer kişiler yaralanmıştı. Olayın ardından anne Eylem Tok, oğlu T.C.'yi olay yerinden kaçırmış, ilgili incelemeler sonucunda anne ve oğlunun Mısır'a uçtuğu tespit edilmişti.

eylem tok

Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, açıklamasında şunları söyledi: "Maddi ve manevi yanımda olduğu söylendi. Maddi kısmını kenara bırakıp 'buyurun gelin' dedik fakat şu ana kadar benimle iletişime geçen olmadı. Ben ilk günden beri aynı sözümün arkasındayım, çocuk ile anne gelir teslim olur. Anne ile çocuk gelir teslim olur, sonra gelsinler taziyeye."

Soruşturma kapsamında ifadeleri alınan şüphelinin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren Saltoğlu "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanmış, diğer şüpheliler hakkında da adli işlemler devam etmektedir. Bu durumda acılı baba, hukuki sürecin tamamlanmasını ve ardından taziyelerin kabul edilmesini beklemektedir.

Ekleme Tarihi: 13 Mar 2024 20:00