Bülten Güncelleme Tarihi: 28 Oca 2024 00:00

Gayrimenkul sektöründe dijital reklam fark yaratıyor

Emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımı rekabette önemli avantaj sağlıyor.

gho

Gayrimenkul sektöründe dijital reklamın önemi

Gayrimenkul sektöründe dijital reklam, geleneksel reklamlara göre daha etkili bir yöntem olarak öne çıkıyor. GHO Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, yaptığı açıklamada, dijital reklamın gayrimenkul sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Öner, yaptığı araştırmaya göre, son 4 yılda gayrimenkul yatırımında kullanılan araçların incelendiğini ve bu kişilerin yüzde 61'inin ilan portallarını, yüzde 18'inin ise dijital reklamları kullandığını söyledi. Bu durumun, dijital reklamın gayrimenkul sektöründe giderek daha önemli hale geldiğini gösterdiğini belirten Öner, "Gayrimenkul sektöründe dijital reklamların etkili kullanımı için hedef kitleyi doğru belirlemek ve bütçeyi doğru kullanmak önemli" dedi.

GHO, Ege Bölgesi'nde yeni ofisler açacak

GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza ise 2024 yılı planlamaları kapsamında hizmet kalitesini artırma ve kurumsallaşma adına kurum içi eğitimleri yoğun olarak sürdüreceklerini söyledi. Yalaza, güçlendirdikleri hizmet altyapısıyla 2024 yılında yeni ofislerle büyümeyi hedeflediklerini belirterek, "Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere; yeni ofislerle hizmet ağımızı güçlendireceğiz. İzmir'de Foça, Dikili, Buca, Güzelbahçe ayrıca, Muğla Merkez, Marmaris ve Antalya'da ofisler açmak için görüşmelerimiz sürüyor. Bunun için önümüzdeki ay yeni bir franchise direktörü görevlendireceğiz" dedi.

Yalaza, barınma ihtiyacının ötelenebilecek bir konu olmadığını belirterek, "Geçtiğimiz aralık ayında 7 bin 131 tapu işlemi yapılmış. Şu anda herkes seçimi bekliyor. Bir yandan inşaat ve işçilik maliyetleri de artmaya devam ediyor. Bu nedenle fiyatlar henüz artmamışken, imkanı olanlar konut alımı yapmak için önemli bir avantaja sahipler" diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 28 Oca 2024 00:00