Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 25 Şub 2024 00:00

Gökyüzünün Matematiğinde Başak Dolunayı neler getirecek?

Gökyüzünde pırıl pırıl bir dolunay var ve bu dolunay Başak Burcu Dolunayı. Pekiyi gökyüzünün matematiğinde başak burcu neler getiriyor?

dolunay

Gökyüzünün Matematiğinde dolunay haritasını genel olarak değerlendirmesinde, dört kardinal noktanın öncü burçların yerleşimi harekete geç derken, ateş elementi azlığı bu hareketi başlatmada isteksizlik verebilir.

Sağlık alanımızda gerçekleşen bu hem başlatma enerjisi varlığı hem de elementesel azlığı tezatlıkları ile Türkiye haritasındaki Chiron Chiron kavuşumu saglık alanında bizde var olanı ama bilinmeyeni ortaya çıkarabilir.

Taa çocukluğumuzda yaşanılan sağlık sıkıntıları, genetik kodlardan kaynaklı sağlık sorunları gündeme oturabilir. Chiron süreci uzun bir süreç ve bu dolunay görünmeyeni görünür eyleyen ilk tetikleyici olayımız.

başak dolunayı

Sağlığımız için bir adım atıp check up yaptırmakta fayda var. Bu dünyadaki en kıymetli hazinemiz sağlığımız, an ve an sağlığımızı iyileştirme adına günlük yaşamımızı, alışkanlıklarımızı(yeme, içme, uyku vb) yeniden düzenlemekte iyi gelecektir.

Genel olarak Başak şifa ile ilişkilendirilir. Şifalanacağımız alanlar için adım atmış olmanın onuruyla harekete geç!

Bu dolunay dolu dolu geliyor yıldızlar geçidi eşliğinde bizi selamlıyor. Aklımız nereye takılı kaldı, neleri oldukça fazla önemsiyoruz, terk edemediğimiz tutulu kaldığımız hallerimiz/ durumlarımız/ olgularımız ve ilişkilerimiz… Bir daha değerlendirmeye almakta fayda var.

Dolunay enerjisi bırakma enerjisini kolaylaştırıcı etkiye sahiptir. Sadeleşme zamanı olarak adımlarımızı bir bir atabiliriz. Bu bahsettiklerimiz İçimizdeki putlarımızdır. Putlaştırdıklarımızdır! Putları yıkma zamanı!

Bir şeyler son bulduğunda yeniye yer açılır. Psişik yeteneklerimizi, ruhsal yeteneklerimizi, duru görü/ işiti emareleri ile buluşabiliriz. İçsel keşiflerimiz çoğalsın!

İlişkiler bu kadar darma duman olabilir, tartışmalar ayyuka çıkabilir. Sakin kalmakta fayda var. Dışımız güllük gülistanlık iken içimizde fırtınalar kopabilir.

Kendimizdeki bu kaotik durum, günlük yaşatımızı sekteye uğratabilir. Genel başak tutumları olan detaylarda kaybolma, titizlik ve düzen arayışı, kontrolcülükle birlikte aktif zihinin manüplasyonları hat safhada seyredebilir.

dolunay

Boş konuşmalar, boşa düşünmelerin fazlalaşması da söz konusu olabilir. Söyleyeceğimiz sözün bize, muhattabına ve bütüne faydası var mı? Bi düşünelim derim.

Değerimizin bilinmediği alanları terk etmek iyi olur. Bazı ilişkiler bu minvalde değerlendirilmesi ve ona göre harekete geçilmesinde fayda var. Ve hatta bırakmakta fayda var. Ki yeniye yer açılsın.

Aşk kapıda müsaade ver girsin içeri!

Ve bu ilişkiler bizim dönüşmemizi sağlayacak simya etkisiyle birlikte. Ancak duygularını gör, kurduğumuz bağları farket, öz değerlerimiz nispetinde yeniden değerlendirme vakti!

Nerede kendini kurban ediyorsun yeniden bak!

Eleştirilerimiz ince eleyip sık dokumamız bizi oyaladığı gibi o alanda tutar ve yargılamamıza sebep olur.

Olmuş olan en hayırlısıdır! Sevgiyle kabule geç!

Şifalanacağımız alanlar için adım atmış olmanın onuruyla harekete geç,

İçsel keşiflerimizin başlaması ve çoğalması için putları yıkma zamanı,

Söyleyeceğimiz sözün; bize, muhattabına ve bütüne faydası olması adına az ve öz konuş,

dolunay

Değerimizin bilinmediği alanları terk et, değerini fark et,

Yeniye yer aç,

Aşkın gelmesine izin ver,

Olmuş olan en hayırlısıdır,

Sevgiyle kabule geç,

Aşkla, ilimle, lütufla!

Ekleme Tarihi: 25 Şub 2024 00:00