Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 26 Kas 2023 13:00

Gökyüzünün matematiğinde İkizler Dolunayı neler getiriyor?

İkizler Dolunayı susmayan zihin ve kaoslarla geliyor. Gökyüzünün matematiğinde yaşanacak İkizler Dolunayı'nın mesajı var.

iki dolunay

Ah ah… bu vesveseler sinsilesi, susmayan zihnimizin eseri ve aklımızın kör gözü… Zihin manüplasyonları prangasına bağlanmış beden hapishanesinde oluşumuz, nefessiz bırakır bizi…

Oysa kutsal kitabımız kaç ayetiyle hatırlatır bize “hiç akıl etmez misiniz?” diye… Sabit fikirliliğimizin sürdüğü hükümle, biz nasıl akıl melekelerimizle bu esaretten kurtulabiliriz ki?

Eşikten geçişimiz, az kolay hallerimiz eşliğinde oldukça celalli mi celalli… hadi geç geçebilir isen bu kaosun içinden der bize…

dolunay

Ulularımızın sözünü hatırlattı:

“Geçme namert köprüsünden, Koy götürsün sel seni! Sinme tilki gölgesine, Yerse Aslan yesin seni!”

Özümüzde saklı tüm çözümler!

Kendi kadrimizi bilme yolcuğumuzda sırlanmış olanı, yani görünmeyeni gördüğümüzde açılacak kilitli sandıklar! Tüm varlıklar ile, canlı cansız farketmez, kurduğumuz bağlarda saklı o gizemli anahtar!

Bu bağlar, “ilişkilerimizdir” ve soyut bir kavramdır, elle tutulmaz gözle görülmez

Oysa bu dolunay, Zodyak'ın en eski köklerine sahip karmayı temsil eden evlerin 'ilk’inden ata ocağı ana kucağı dediğimiz evden bize merhaba derken, bu aleme, geleceğin ve bilgeliğin efendisi ile, ilk adımını atar, akıl ile mantık ile bilgece geleceğe yol almak ister. Yürüdüğü yol, ev-iş ekseninde bir başka deyişle anne-baba ekseninde köklerden hedefedir.

İşte bu yolculuğa neler mi eşlik edecek?

ikizler burcu

Sıradışı olaylar, ani gelişen durumlar, kazalar, afetler gibi geniş kitleleri etkisi altına alan süpriz olasılıklar…

Değişimin dönüşümün kaçınılmaz olduğu büyük sonları sunuyor bize.

Karasızlık bir diğer tutsaklıktır zamana! İkilemler dört temel prensibi kökten sarsan şiddeti büyük depremler yaratır içimizde!

Hangi halinde şehitliğe hazırsın? Ölmeden ölmeyi deneyimlemek tüm hallerimizde ve yeniden doğmak an ve an güncellenen yenilenen kodlarla! Zamanın efendisi dokunacak sihirli büyüsü ile, dönüşümün simyanın gücü eşliğinde!

Hazır ve nazır mısın yeniden doğmaya? Sancılar başladı bile… Krizler kaoslar da hizmet eder bize. Yeni düzenin habercisidir bize!

Yeniden doğuşumuz, yeniye geçişimiz için boşluk aç yaşamda! Nasıl mı? Yeniye hizmet etmeyecek hallerimizi şehit ederek, ölmeden ölmeyi deneyimleyerek, sahiplenmeyi değil sahip çıkmayı seçerek, eskiyi geçmişi bırakarak…

Celalden cemale yeniden doğuşumuz yeniye geçişimiz aşkla ilimle lütufla olsun inşallah

Ekleme Tarihi: 26 Kas 2023 13:00