Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 9 Şub 2024 10:00

Gökyüzünün matematiğinde Kova Yeniayı sorularla geliyor!

Gökyüzünün Matematiğinde kova yeni ayı soruyor; hesapsız gelen ani durumlara planlı yaklaşım işe yarar mı?

Yeniay

Gökyüzünün Matematiğinde kova yeni ayı soruyor; hesapsız gelen ani durumlara planlı yaklaşım işe yarar mı?

Ani durumlar matematik deki anlık çarpımlar üslü sayılar gibi görünenin de ötesini sunar. Yeni ay haritası oldukça farklı bir üslûba sahip, “uçarılığı ve mantalitesi hat safhada, ayakları yere basıp basmakta kararsız, sezgileri olsa ne yazar, hareket yok!” diyor.

Bu yanar dönerli durumlar her şeye dönüşme potansiyeli sunuyor. Mesela, dışardan görünümünüz oldukça efendi nahif olabilir lakin içerde öfke nefret ile besleniyor isen Allah dan gayrısı olan her türlü bela ile buluşan olma ihtimali oldukça yüksek.

kova burcu

Hem de hiç beklemediğiniz bir anda! Burada gökyüzünün Matematiğini diyor ki;

“Özün özü ifşa edilecektir”

Sen istesen de istemesen de., “Aniden veya birden bire” ile başlayan bir yaşama “hoş geldiniz” diyor. Bir daha düşün:

Neyi besliyorsan onunla buluşursun!

Yengeç burcu karakteriyle gelen akrep burcu görünümlü yükselen ile kardeşler, yakın çevre, iletişim ve trafik konularını içeren evden bize merhaba diyor.

Mantalitemizin ve duygularımızın eşik derecesinde iç içe geçmişliği bize az kolay halleri sunuyor, biz o eşikten geçebilecek miyiz? Hatırla! “hareket yok!”

Genelde kullanılan bir söz var “bardağı taşıran o son damla” deriz ya, başka bir deyişle insanı harekete geçiren 'bamteli’dir. İşte tahammülümüzün sınırlarını zorlayan bir eşikteyiz.

Ve ilginç olan bunun farkında da değiliz, o son damla, her şeyi farkettiren harekete geçiren oluyor.

Ancak ne fayda her şey çoktan olmuş bitmiştir ve hiç farketmemişizdir bile. Bugüne kadar defa defa söylediğimiz sözü yeniden hatırlayan olduk.

“Hem mana aleminde hem madde aleminde ön görülemeyeni göreceğiz. Hiç bir şey olmuyor gibi görünür iken her şeyin olup bittiğine şahit olacağız.

Kova yeniayı 2

Bazı şeylerin, akıl ile idrakinin mümkün olmadığının farkındalığı ile, kimilerimiz kalbi idrak ile aşarken kimilerimiz ütopik bulup zihin esaretine hapsolacak.

Dünya bir sona gidiyor, yeni bir başlangıç için! İstesek de istemesek de değişim her yerde var. Harekete geçmek için bardağı taşıran son damlayı beklediğinde çok geç olabilir.

Şimdi de An’da kendini güncelle!

Değerlerine sahip çık!

Değişime direnmeyi bırak!

Azim ve gayret ile harekete geç!

Ve hatırla! Kader gayrete aşıktır!

Kova yeni ayının hedefinde, bizlerin yeryüzü meleği olması için davet var. Hem de bu davet öyle bir davet ki, maddeselliğin ve ruhsallığın en üst oktavından bize sesleniyor.

Ve bunun olmasını sadece kurduğumuz bağlardaki “güven” duygusu sağlayacak. O güveni yeni ay nasıl mı tarif ediyor?

“Teslimiyet” ile! Bu “hareket yok” tümcesinden ötürü değil bilakis yaratılmış olan tüm varlıklar ile kurduğumuz bağlarda güven tam olduğunda olacak olana hazır ve nazırım demek.

“Hiç bir şey tesadüf değildir!” ile “Olmuş olan en hayırlısıdır!

Tümcelerinin bize sunduğu sırra vakıf olmaktır. Buradaki şahitlikte maddeselliğin ve ruhsallığın en üst oktavındandır. Teslimiyet oldukça yüce bir makamdır.

Kendiliğinden güçlü bir sıçrayışa hazır ve nazır mıyız?

Kova yeniayı

İşte sana çağrı:

Kalp sesini duyan işiten ol ve azim ve gayret ile harekete geç! Başkasının senden ne beklediğini değil, sen Allah’ın razılığına talip olarak, hiç hesapsız, plansız, elinden gelenin en iyisini yapmak için harekete geç! Ve yaparken de aşkla şevkle yap!

An’ın kadrini bilerek, hakkını vererek, Ol An ile yeksan olmuş C’an yürekteki sevdaya inanarak yap! (Bil ki Allah doğru olanın yanındadır. Bil ki Allah O’na razılıkla eminlikle güveneni lütuflarıyla ödüllendirir.)

Ya nasip! Hiç bir şeyi bilemesek de eminlik içinde idrakimiz de mevcut ol’an şudur:

İsra suresi 13.ayet “Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık.”

Kaderimizi yeniden yazmak bizim elimizde. Yeni ay enerjisi başlatma enerjisinin en yüksek olduğu enerjidir.

Şimdi de An’da kendini güncelle! Değerlerine sahip çık! Değişime direnmeyi bırak! Azim ve gayret ile harekete geç! Ve hatırla! Kader gayrete aşıktır!

Aşkla ilimle lütufla Selamen selame tüm yaratılmışlara!

Ekleme Tarihi: 9 Şub 2024 10:00