Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 10 Oca 2024 12:00

Gökyüzünün Matematiğinde Oğlak Yeniayı neler getirecek?

Oğlak Burcu Yeniayı simyanın dönüşümün evinden bize merhaba diyor. Pekiyi Gökyüzünün Matematiğinde Oğlak Yeniayı neler getirecek?

oğlak yeniayı

Başlatma enerjisi üslü sayılar etkisinde olan, kat ve kat yüksek enerjisi ile öncü niteliğindeki oğlak burcu yeniayı simyanın dönüşümün evinden bize merhaba diyor.

“Ben” ve “özdeğerlerimizi” görebileceğimiz, idrak edebileceğimiz konumda değiliz.

Hatta başlatma potansiyelide hiç bize yakın konumda değil, uzağımızda olunca içsel hissiyatı oluşturmakta az kolay. Tabii bu halin yansıdığı alanlarda da sıkışmışlık var.

Biz olmayı bilemediğimiz, dengeyi koruyamadığımız, adil olamadığımız, krizlerden kaçındığımız ve dönüşümümüzü göremediğimiz için içsel darlıklarımız var.

yeniay

Ve bir de bize öyle bir oyun sunuyor ki, geçmiş ilişkilerle ilgili pürüzler, gelecek ile ilgili hedef belirleyememek adım atmana mani oluyor.

Tam eşiktesin! Geçebilecek misin?

Dürtülerimiz dahi yıkıcı etkili olabilir, tetikte temkinli olabilecek misin? Hayır ve şer birliktedir, kutsal kitabımızdan biliriz. Şer gibi görünen hayrın içine, en güzel öğretilerimizi de alarak, kalıcı varabiliriz!

İşte burada beyin sisi bizi ablukaya alabilir. Zihin vesvesesi bu sisi büyütüyor olabilir. Sisten kurtuluşumuz, zihin ile değil, kalp ile mümkün! Nefsini bilen Rabbini bilir.

Kendi kendimize daha ne kadar zulmedeceğiz? Kendimizi görmemeyi seçmek yerine, kendimize olan sorumluluk ile kucaklayarak yeniden görmeyi seçmemizin tam zamanı!

Başkasının zor anlarında şefkatle sevgiyle yanında oluşumuzu hatırla, evet sevdiğimiz insanlar için neler yapıyoruz bir düşün?

Ve kendimize bu ayrıcalığı gösterebiliyor muyuz?

Şefkatimizle sevgimizle kendimizi hiç kucakladık mı?

Kendi kadrimizi bilerek sarıp sarmaladık mı?

Şans bizimle, şimdi tam vakti!

Kendimizle, yeniden yeni, güçlü ve sevgi dolu bir bağ kurmak için oğlak yeniayının daveti var. Bu davete icabetin bir şartı var, hatırla!

oğlak burcu

Kendimize olan tüm sorumluluklar ile birlikte bu davete icap edebiliyoruz.

Peki bu davet ne ola ki?

Yeni Ben ile Özdeğerlerimizi bilmeye davet, Biz olmayı layıkıyla olabilmeyi idrak etmeye davet, Dengeyi kurmaya, dengede olmaya davet, Kendimize adil olmaya ve her şeye adaletli davranmaya davet, Krizleri bütünüyle görüp çözümü ile hareket etmeye davet, Değişim dönüşüm dediğimiz simyayı olduğu gibi kabule geçmeye ve dönüşmeye davet var.

Müsaademiz var mı?

Hazır mıyız her davete?

Davette kendimizle buluşan kavuşan oluruz elbet, Selamen selame bizden Yeni Biz’e aşkla ilimle lütufla!

Ekleme Tarihi: 10 Oca 2024 12:00