Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 12 Ara 2023 21:54

Gökyüzünün Matematiğinde Yay Yeniayı neler getirecek?

Gökyüzünde bu kez Yay Yeniayı yaşanacak. Pekiyi Yay Yeniayı neler getirecek?

Yeniay

GÖKYÜZÜNÜN MATEMATİĞİNDE YAY YENİAYI

Yaratımın ve anlık keşiflerin en üst versiyonlarıyla yaşamda görünür olmak için adım atan yay yeni ayı iletişim, eğitim, kareşler ve yakın çevremizin bize anlatıldığı evden bizi selamlıyor.

Kendi içinde ben-biz dengesizliği tutarsız davranışlara sebebiyet verse de şans bizden yana, kendimize adil olmamızı talep ediyor.

Adalet ve denge için geliyor, görünmeyen dahi bu hususlarda görünür olacak. Allah’ın adaleti şaşmaz zaman aşımına uğramaz.

Aynı zamanda bu yeniayın haritası Şems Tebrizi’yi güçlü bir şekilde bize hatırlatıyor.

Burçların yerleştiği ev konumları gereği, zodyakın altı üst olmuş ve üstü de alt olmuş.

yayburcu

“ Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme, nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağı?”

Yabancı dediğimiz yakınımız canımız olmuş, öz kardeşim dediğimiz el olmuş. Zihin bizim zihnimiz mi dedirten düşünce, söz ve davranışlar sinsilesi bizi şaşırtmakta devam eden bir süreci başlatmış çoktan.

Ve bıçak kemiğe gelmiş dayanmış, ya bu eşikten geçeceğiz ya da bilinmezliğin içine saplanıp kalacağız. Neredeyiz? Ne haldeyiz? Gerçekte olan ne?

Bizim yansıttığımız gerçeğimiz ne? Hakikat ne? Bu eşikten geçmemizin, o kapıyı açmamızın bir tek anahtarı var: “Kendini bilmek ve kendine inanmak”.

Anahtar dışarda değil içimize sırlanmış!

Ve bu alt üst olma hali köklerden gelen gelenek göreneği, değerleri, dini inanışları sorgulatmaya başlamış. Bu içsel kaos dönüşümün habercisidir.

Yay burcu

Yeni “Ben” için bizi bırakmıştır esrarengiz dipsiz kuyulara. Karanlığın en yoğun olduğu an’da “büyük içsel keşifler” başlar iç dünyamızda, bizden bize Deniz Fenerimiz olur deryalarımızı aydınlatan!

Üç tarafı denizlerle çevrili bu yüce vatanımız için Deniz Fenerleri olmaya feraset ile, Ay Yıldızlı bayrağımızı arşta yüceltmeye cumhuriyet ile, Gök âlâ ve yer âlâ bedenimizdeki asil kanda kudret ile, Âlâ yeni Ben Elif ola cesaret ile! Yüce Türk Milleti tek bir yürek ola liyakat ile! Aşkla ilimle lütufla Selamen selame bizden bize

Ekleme Tarihi: 12 Ara 2023 21:10