Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 26 Ara 2023 23:00

Gökyüzünün matematiğinde Yengeç Dolunayı neler getiriyor?

Şimdi şu anda derin bir nefes al ve varlığını hisset! Gökyüzünün matematiğinde Yengeç Dolunayı neler getiriyor?

yengeç dolunayı

Havasız kalmışız, nefesimizi alıp vermeyi unutmuşuz sanki!

Şimdi şu anda derin bir nefes al ve varlığını hisset! Elementsel olarak hava elementi yokluğu zihnimizde bir boşluk hissi oluşturabilir, hiç bir şey akıl edememek gibi, niteliksel olarak ise içsel bir kaosumuz bizi şaşkına çevirecek. Nasıl mı?

İnsanın bam teli var ya olmazsa olmaz prensipleri dediğimiz hususlarda, dürtüsel enerjiler yoklayacak, tahammül sınırın ne dedirtecek!

Sabitlikle öncü çatışması esnasında değişkenlik furyasının sarıp sarmalaması tabiri taşı gediğine koyar!

Çölde nereye gittiğini bilmeden yuvarlanan sahra çalısı(diriliş bitkisi) gibi…

yengeç

Yönünü gör/e/meyen, nefes al/a/mayan, akıl edemeyen bir hal!

(Bu dolunay yengeç oğlak burçsal aks ile dolunay ve güneşin konumu olarak 2-8 aksında görünür olacak)

Tabii bu bize ne der? 2.ev yay burcu ile başladığı için, inancımızı sorgulayacağımız, kendi değerlerimize yabancı kalacağımız, yabancı kültürü inancı bize daha hoş görünecek, kendimizi değil ailemizi atamızı ön plana alıp onların sorumluluklarına kendimizi feda edeceğimizi söyler.

Bununla birlikte duygularımızda öfkemizde köpük köpük kabartacak, şaşkınlıklarımız hayranlıklarımız kat ve kat çoğalacak. Bu durumlarla baş edebilecek sakin ve dingin hallerimiz olsun inşallah!

Ve kendimizi feda ettiğimiz her ne varsa farkına vararak dönüştürmek nasip olsun bu dolunayda!

Yılın kapanışı muhteşem ötesi olacak. Gökyüzünün cömertliği bizim üzerimize serpiliyor. “Dile benden ne dilersen?” Der gibi. Sözlerimize daha bir özenle seçerek dileğimizi niyetimizi yapmak, eyleme dönüştürmek, hayallerimizde de diri tutmak için gayretimiz olsun.

yengeç

Kader gayrete aşıktır!

Ve dünyamızın titreşimi öyle bir yükseldi ki bedensel tesirleri de muhtemelen ayyuka çıkacaktır.

Sağlık hususunda kontrolden geçmek dediğimiz check-up yaptırmanın, zamanı mı var, derseniz, var! Bu süreci sağ sağlıklı tamamlayan olmak adına. Ve bu sürecin uzun bir dönemi kapsadığını da hatırlayarak!

Dolunay enerjisi bırakma enerjisi ile dopdolu bir enerjidir. Bırakmak istediklerimizi (istenmeyen alışkanlık, istenmeyen bağlar, faydası olmadığı zarar veren tüm hususları) tespit edip bırakma çalışmaları yapma zamanıdır.

Ve hatırlayalım olmuş olan en hayırlısıdır, tüm bu tespitlerimizin bize bir hizmeti var idi, öğretilerimizi idrak ederek kabule geçmek ilk adımımızdır.

Ardından bu hallerimiz de ölmeden ölmeyi deneyimlemek ile teslimiyeti tecrübe edişimiz, işimizi kolaylaştıracaktır. Adım adım bırakmakta, yavaş yavaş özümseyerek ilerlemekte, tam fayda sağlamış oluruz. Tamamıyla özgürleşme şahitliğimizi de güçlendirecektir.

Akrep burcu ülkemizin yurttaşları olarak tam bir dönüşümün habercisi akrep yükseleni ile bize merhaba diyen bu dolunay kalp çakramızın ve boğaz çakramızın konularıyla gündemimizi dolduracak!

Yaratımın üst oktavlarda gerçekleşeceği, kendi kadrimizi bilmeye, kendimizi sevgiyle kutsayıp aşka düşmeye davet var. “Kapuda" aşk var, al "içeru", kabule geç, (gönül evi Allah’ın evidir) gönül evimiz şenlensin!”

Çağrımız ulu bir amaca yönelik, içimizdeki “BEN” ile kalben ilahi aşka yürümek!

AŞK; hem mana aleminde, hem dünya aleminde varlığı olan, güçlü enerjisi ile her iki alemi BİR eyleyen, fenafillah müptelalığını içerisinde barındıran yüce bir kavramdır.

Taliplisiyiz derken bile, kalbimizi pır pır ettiriyor, kelebekler uçuşuyor göğüs inimizde huzurda huzurlu bahtiyar bir şekilde. Ne "aşuk" var ne maşuk! Hem "aşuğuz" hem maşuk! Ben de erimiştir

AŞK'ın içinde Sen de!

AŞK bizdir! AŞK birdir! AŞK tektir! AŞK yücedir!

AŞK "Can’an"dır! AŞK Can’dır! Can nefistir!

Nefsini bilen Rabbini bilir!

AŞK Can’dır! Varlığımızda yücelir!

Ben varsam dünya var!

Sevgiliden sevgiliye sevgiyle irşadımız, AŞK'la inkişafımızdır bizim!

Aşkla ilimle lütufla "selamen selame" gökyüzüne, yeryüzüne, tüm yaratılmışlara ve sonsuz evrene!

Ekleme Tarihi: 26 Ara 2023 23:00