Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 7 Tem 2024 22:00

Gökyüzünün matematiğinde Yengeç Yeniayı neler getiriyor?

Gökyüzünün matematiğinde Yengeç Yeniayı yeni sürprizlerle geliyor. dönüşümümüz için, gerekli olan tüm sorumluluklara hazır mısınız?

astroloji

Boğa görünümlü başak etkili merküryen yükselenle başlayan yakın ilişkiler evinden bize merhaba diyen yengeç yeni ayının hedefi olan dönüşümümüz için, gerekli olan tüm sorumluluklarımıza sahip çıkmamızı ve iç disiplinimizle başlattığımız ilk adımımızın aynı disiplinle son adımımıza kadar istikrarlı şekilde ilerlememizi ve dönüşümü tamamlamamızı talep eder.

Şimdi yükselen burcun yönetici gezegeni Venüs’ü düşünürken dekansal olarak içerdeki etki merküryen!

Bu yeniay da bunu idrak etmek dönüşümümüz de bize kolaylık sağlar. Madde ve mana aleminde kurduğumuz her türlü bağı temsil eder, Venüs.

Öğrenme yetimizi düşünme becerimizi soyutu somuta dönüştürme yeteneğimizi anlatır Merkür bize. İlahi frekansı somutlaştırdığımız an’dır.

Hangi bağlarımız bizi esir almış, o zincirleri kırmamızı ifade eder. Bu bir vazgeçiş değildir, dengeye geliştir! En çok sevdiklerimiz ulvileştirdiklerimizdir ve farkına varmaksızın bedenimizde sırayet etmiş olan huy dediğimiz alışkanlıklarımızdır, asıl esareti altında olduklarımız.

burçlar

Ve burada nice ruhsatlar açarız yaratırız. Bilip bilmeden yaptığımız söylediğimiz düşündüğümüz her şey için tövbe istiğfar çalışmaları bizi hak hakikate götürecek ilk adımdır. Bu merküryen bir etkidir, soyutu somuta dönüştüren! Bir diğeri akışla geleni yazmak, sezilerinle hareket etmek gibi…

Merkür simyanın da sembolüdür.

Yengeç yeni ayı tepe noktası pluto ile kavuşumu var. Biz istesek de istemesek de bu dönüşüme maruz kalacağız. Varacağımız yer derin kazı simyasının etkisinde olacak, Merkür’ün simya etkisinin üslü sayılar niteliğinde kat kat daha güçlü simyacısı pluto hakim olduğu İÇİN. Bir önceki oğlak dolunayı yazımızda kırmızı çizgimiz dediklerimizin dönüşümüne atıfta bulunmuş idik. İşte böylesi derin kazı simyası devam edecek, ikinci oğlak dolunayı ile tamamlanacak.

Ay düğümleri enerjisi de bu zorlu sürecin içsel olması gerektiğinin altını çiziyor, biz’den ben olmamıza olan yolculuğun ta kendisi ne de olsa! Bu da bize bu sürecin tamamında “Elif ol!” Der. Kendin ol, kendini tanı! İçsel keşiflerimiz çoğalsın!“

“Dünyaya meyleden, İnkişafdan mahrumdur! İçeriye meyleden, Soyutu somuta dönüştürendir!” CCA

“Madde ile sen, Her şeyle hiç olan Ve bu her şeyin ahengine uyabilen sen, O ahenkten olacağın ânı özle” İlahi Nizam ve Kainat

gezegenler

Harita genelinde toprak ve su elementi baskınlığı ve hava ve ateş elementi azlığı söz konusu. Bizim sürecimizin az kolay olduğunu gösterirken, sabit fikirliliğin etkin olmasından ötürü, bağlı olduğumuz hatta bağımlı olduğumuz düşünce kalıpları, gelenekselleşmiş yanlış inanç kalıplarına aşırı bağlılığı veya bağımlılığı ifade eder. Bu aşırılıklar ve sabit fikirlilik fanatizmin eşliğindeki ayaklanmalara da işaret eder. Elementsel eksikliği iyileştirme oldukça kıymetli ve basittir.

Nefes aldığımızda tüm zerrelerimize oksijenin ulaştığını hissederek nefes almak! Düzenli egzersiz yapmak, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!

Değerlerimiz üzerinden bize yansıyan, yaşamın öğretisidir.

Güven ırmaklarına teslim olan korkudan ve şüpheden arınanlardır.

Değer ve güven BİR’dir, sevgiyle ilmek ilmek nakşedilir.

AŞK, tüm alemleri bir eyleyendir ve Elif’in sırrıdır.

Nur’a olan inkişafımız rengarenk çiçekler açsın!

Selamen selame tüm yaratılmışlara aşkla ilimle lütufla!

Ekleme Tarihi: 7 Tem 2024 22:00