Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 6 Haz 2024 18:22

Gökyüzünün Matematiğinde İkizler Yeniayı neler getirecek?

İkizler yeni ayı mottomuz: Krizlerin, kaosun, öte alemlerin, derin sezilerin eşlik ettiği derin manaların evinden bize merhaba diyor.

ikizler burcu yeniay

GÖKYÜZÜNÜN MATEMATİĞİNDE İKİZLER YENİ AYI

“Ağızdan çıkan söz muhattabına ulaşır, ya sağa yazılır ya sola yazılır” “Derin manalara ve öte alemlere geçiş kapısı anahtarı verilir hak edene”

**İkizler yeni ayı mottomuz: Krizlerin, kaosun, öte alemlerin, derin sezilerin eşlik ettiği derin manaların evinden bize merhaba derken terazi burcu görünümlü ikizler burcu etkisi olan yükselenimizde eşlik edince, bir de üstüne (Venüs, Güneş, Ay bu üç gezegen ikizler burcu 16° partil kavuşumda, Merkür ve Jüpiter ile beş gezegenden oluşan) ikizler burcu stelyumu olunca gökyüzünün halayının seyiri, olağanüstü hallerimize işaret ediyor. **

ikizler burcu

Altıncı ayın altıncı gününde nöbetteyiz (6.6.2024=20 günün rakamı ve yükselenin derecesi de 20).

Hiç bir şey tesadüf değildir, bugün bu yazıyı yazmaya fırsat bulduğumuz an, saat 16:17 idi, ne güzel bir tevafuk eşlik ediyor, Eskişehir semalarına göre saat 15:36 da yeni ay 16°17’ ikizler burcunda gerçekleşiyor. Gökyüzünün Matematiğinde rakamların diliyle muhabbetimiz Allah’ın lütuflarıyla çoğalıyor.

Biz’den Ben’e denge ve adaleti sağlamak üzere gerçekleşecek yolcuğumuzun buradaki yolu “krizlerin, kaosun, öte alemlerin, derin sezilerin eşlik ettiği derin manaların evinden” geçiyor ve bu geçişimiz de gökyüzünün halay kafilesi, kolaylaştırıcı rolü üstleniyor. Yeni ayın bulunduğu ev konumuyla (öte alemler ile ilgili) daha çok ölüm haberi alabiliriz, ameliyat risklerini çoğaltabilir, bunlar yetmezmiş gibi kriz üstüne kriz ile tam bir kaos ortamı oluşabilir. Hatırla gökyüzü bizi hangi konularda nasıl destekliyor.

Bu aşırılıkların birimi hava elementi ile öncü nitelikten oluşunca, uçarı zihnimizi dizginlemek, fikir uçuşmalarımızı engellemek mümkün değil gibi görünüyor. Susmak en güzel çözüm gibi görünse de aslında aşırı enerjinin baskılanması volkanik patlamalara zemin hazırlar. Onun yerine bu enerjinin sağlıklı sağaltımı için, bedeni yorucu spor aktiviteleri ile yorarak zihni meşgul etmek veya zihnin aşırı aktivitesini yazıya dönüştürmek, yazı yazarak sağaltmak muhteşem ötesi güzelliklere açılan bir kapıyı aralayabilir.

Günlük işleyişte, akışta, alışkanlıklarımızda, aldanan aldatan durumlar, bir başka deyişle manüplasyonlar, iftiralar, sözlerin yaratacağı her türlü sisli puslu olaylar, gündememize damgasını vurabilir.

Hatırla! Gerçeğin üstü örtülemez! Gerçeğin zaman kavramı yoktur. Er ya da geç gerçekleşir. Çünkü, gerçek gün yüzüne çıkmaya mecburdur.

Üstünü örttüğümüzü zannettiğimiz tüm mecburiyetlerimizle an da buluşan kavuşan olacağız.

Kaçış yok, tüm yollar hakikate açılır! Pluto Neptün Jüpiter desteğini hatırla! Rab kanalımız açık. Allah ile kul arasına hiç bir varlık giremez. Ve hatırla! Dualarımız bizi Allah’a yakınlaştıran yolumuzun taşlarıdır. Hak Hakikat gemisi yolcusu olmak hem kolay hem zor, kolay tarafı samimiyet ve dürüstlük zor tarafı kendimizle olan cihadı ekberimiz.

ikizler bucu yeniayı

Biz’den Ben’e denge ve adaleti sağlamak üzere gerçekleşecek yolcuğumuzda güvenle ilerlememizin anahtarını da sunuyor ikizler yeni ayı bize.

Biz ve ben dengesini kurmak, nerede ben nerede biz diyeceğimizi bilmek; hayat akışımızda dengede olmak, aşırılıklarımızı törpülemek, alma verme dengesini kurmak; bu dünya mı öte alem için mi hangisi için varız?

Bu hususta da denge de olmak, hiç ölmeyecekmiş gibi Allah rızası için layıkıyla çalışmak, yarın ölecekmiş gibi içsel yolculuğumuzda tekamülümüzü inkişaf ederek irşadla ibadet etmek; bu üçlüyü hatırla! Dengede olmak çok yönlü bir durumu içerir.

İkinci hususa gelince adil olmak; Kendi hayatımıza karşı; Yakınım dediğimiz efradımıza karşı; Yaşadığımız bu gezegende önce vatanımız adına sonra insanlık adına olup bitene karşı adil olmak; Bu üçlüyü de hatırla!Adil olmak cesaret ister!

Şimdi tüm bunlar, neyin hazırlığı yeni ay konseptini anlamamız için ön fragman diyebiliriz.

Gönül kelimesinin diğer dillerde karşılığı yok, gönül kelimesi sizce ne demek diye sorduk ne çok manası var onu gördük.

Her bir insanın hakikati istidadınca gönül alanı hikmetleri ve himmetleri de çeşitlilik sunuyor.

ikizler burcu

İkizler yeni ayına girişimiz için ön hazırlık idi, bir kaç gündür hikayede sunduklarımız.

“Gönül” tarifi mümkün olmayan derin hissiyatların evi, sevdaların yücesi AŞK‘ın evi ve öte alemlere açılan kapı… Ayrıca “Gönül” yazımız da yakında sizlerle.

Bu yeni ay konsepti “derin manalara ve öte alemlere geçişin anahtarını” anlatıyor. Mimar Sinan sözü bizim içimizdeki derin manalara ve öte alemlere geçişi bir eyledi.

“Yaptığın işi gönlünde hissedersen, ırmaklar çağlar içinde”

Aşkla ilimle lütufla…

Ekleme Tarihi: 6 Haz 2024 18:00