Asayiş Güncelleme Tarihi: 23 Haz 2024 12:00

İzmir'de 14 ve 12 yaşlarındaki iki kardeş otelde ölü bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde, 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş, kaldıkları otel odasında ölü bulundu.

izmir otel ölü çocuklar kardeş

İzmir'de 14 ve 12 Yaşlarındaki İki Kardeş Otel Odasında Ölü Bulundu

İzmir'in Konak ilçesinde, 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş, kaldıkları otel odasında ölü bulundu. Olay, 22 Haziran 2024 akşamı saat 23.00 sıralarında Basmane semtindeki bir otelde meydana geldi.


Olayın Ayrıntıları

İddiaya göre, çiçekçilik yapan Gönül Uğraş, 21 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde 5 çocuğundan 4'ü ile birlikte otele geldi. Geceyi otelde geçiren Gönül Uğraş, sabah saatlerinde iki çocuğunu yanına alarak eczaneye ilaç almaya gitti ve otele dönmedi. Diğer çocukları Ege ve Handan Uğraş ise otelde kaldı.

Ege Uğraş, öğle saatlerinde otelin ortak lavabosunu kullanmak için giriş katına indi ve bir süre sonra odalarına geri döndü.

İhbar ve Olay Yeri İncelemesi

Saat 23.00 sıralarında resepsiyon görevlisi Z.Ö., odaları kontrol etmek için yukarı çıktığında, Uğraş ailesinin odasında Ege ve Handan Uğraş'ı hareketsiz şekilde yatakta yatarken buldu. Z.Ö.'nün ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, iki kardeşin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ege ve Handan Uğraş'ın cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Resepsiyon görevlisi Z.Ö., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Olayın sebebi henüz bilinmiyor ve otopsi sonuçları bekleniyor.


Ekleme Tarihi: 23 Haz 2024 12:00