Asayiş Güncelleme Tarihi: 27 Haz 2024 18:00

İzmir'de yeni bir Seçil Erzan olayı taktik aynı vurgun büyük

İzmir'in Bornova ilçesinde Denizbank Bornova Şubesi Müdürü Hatice Ö., yüksek kar vaadiyle yeni bir Seçil Erzan olayına neden oldu.

Hatice Ö banka müdürü dolandırıcı

İzmir'de Yeni Bir Seçil Erzan Vakası! Taktik Aynı, Vurgun 200 Milyon Lira

İzmir'in Bornova ilçesinde Denizbank Bornova Şubesi Müdürü Hatice Ö., yüksek kar vaadiyle Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ve 2 iş insanı dahil olmak üzere birçok kişiyi 200 milyon lira dolandırmakla suçlanıyor. Hatice Ö.'nün intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

Olayın Detayları

İzmir'de Denizbank Bornova Şubesi'nde yaşanan olay, yeni bir Seçil Erzan vakası olarak nitelendiriliyor. Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan Hatice Ö., yüksek kar vaadiyle fon ve altın almak üzere aralarında Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ve 2 iş insanının bulunduğu kişilerden yaklaşık 200 milyon lira topladı.

Dolandırıcılık İddiaları

Toplanan paraları fona yatırmadığı ve altın almadığı iddia edilen Hatice Ö.'nün, bu paraları üçüncü kişilere gönderdiği öne sürülüyor. Zaman zaman para topladığı kişilere ihtiyaçları kadar para gönderen Hatice Ö., bir süre sonra dolandırıcılığın fark edilmesi üzerine iş insanlarının şikayetiyle gözaltı kararıyla karşı karşıya kaldı. Yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı iddia edilen Hatice Ö.'nün yakalanması için polis geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Banka İle İlişiği Kesildi

Denizbank, olayla ilgili inceleme başlatarak müfettiş görevlendirdi ve Hatice Ö.'nün bankayla ilişiğini dün itibarıyla kesti.

İntihar Girişimi

Yüksek kar vaadiyle 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen Hatice Ö., evinde çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Daha sonra pişman olup İzmir Şehir Hastanesi'ne giden Hatice Ö., burada tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.'nün başında polis bekliyor ve tedavisinin ardından gözaltı işlemi başlatılacak.


Twitter'da Paylaş | Facebook'da Paylaş | WhatsApp'da Paylaş

Ekleme Tarihi: 27 Haz 2024 18:00