Bülten Güncelleme Tarihi: 16 Ağu 2024 12:00

Jeep sahibi olmak isteyene yüzde 0 faizli kredi kampanyası

Jeep®, Ağustos ayına özel olarak Avenger, Renegade ve Compass modelleri için cazip avantajlar sunan yeni bir kampanya başlattı.

jeep

Jeep Sahibi Olmak İsteyenlere Yüzde 0 Faizli Kredi Kampanyası!

Jeep®, Ağustos ayına özel olarak Avenger, Renegade ve Compass modelleri için cazip avantajlar sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, yeni bir Jeep® sahibi olmak isteyenlere yüzde sıfır faizli kredi fırsatları sunuluyor.

Jeep®’in tamamen hibrit ve elektrikli modellerden oluşan ürün gamı, Avenger, Renegade ve Compass modelleri için bu ay boyunca geçerli özel teklifler içeriyor.

  • Avenger Modeli: Kendi segmentinin en çok tercih edilen modeli olan Avenger’ın tamamen elektrikli ve hibrit motor seçenekli versiyonları olan Electric ve E-Hybrid için 150 bin TL’ye 12 ay vadeli, yüzde sıfır faizli kredi imkânı sunuluyor.

  • Renegade Modeli: Jeep®’in kabiliyetli küçük SUV’u Renegade için de aynı kredi kampanyası, ay sonuna kadar geçerli olacak.

  • Compass Modeli: 1.999.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Compass Limited e-Hybrid modelinde, 300 bin TL’ye kadar; Summit donanım seviyesinde ise 250 bin TL’ye kadar indirim fırsatları da ay sonuna kadar devam ediyor.

jeep2

Jeep®’in bu cazip kampanyasından yararlanmak isteyenler, Ağustos ayı sonuna kadar fırsatları değerlendirebilirler.

Ekleme Tarihi: 16 Ağu 2024 12:00