Magazin Güncelleme Tarihi: 1 Nis 2024 14:00

Kadir İnanır'ın son sağlık durumu

Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, geçirdiği inme sonrası yoğun bakımdan çıkarıldı.

Kadir inanır

Kadir İnanır'dan Müjdeli Haber!

Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, geçirdiği inme sonrası yoğun bakımdan çıkarıldı. Tedavisi nöroloji servisinde devam edecek olan İnanır'ın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Yoğun Bakım Süreci Tamamlandı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Sağlam, Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi sürecinin tamamlandığını ve bundan sonraki aşamada servis tedavisi göreceğini söyledi.

Rehabilitasyon Süreci Devam Ediyor

İnanır'ın nöroloji servisinde tedavisinin devam edeceğini ve rehabilitasyon sürecine gireceğini belirten Sağlam, "Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla rahat görüşebilecek ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da burada etkisi var. Ama şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü ve bugün itibarıyla yoğun bakımdan çıkarmış olduk" dedi.

Her Gün Daha İyiye Gidiyor

Usta oyuncunun solunumu hakkında da bilgi veren Sağlam, "Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç durumu hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere" ifadelerini kullandı.

Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dilekleri

Kadir İnanır'ın hayranları ve sevenleri, usta oyuncunun sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gitmesine sevindi. Sosyal medyada İnanır'a geçmiş olsun dilekleri yağdı.

Kadir İnanır'ın Rahatsızlığı

Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanmış ve ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin MR'ı çekilen oyuncu, tahliller sonucu operasyon geçirmiş ve beynindeki tıkalı damar açılmıştı.

Ekleme Tarihi: 1 Nis 2024 14:00