Kulis Güncelleme Tarihi: 1 Tem 2024 23:00

Koca'nın yerine yeni sağlık bakanı belli oldu iddiası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin istifasının ardından kabinede ikinci değişiklik de kesinleştiği iddia edildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu

Yeni Sağlık Bakanı Belli Oldu: Fahrettin Koca'nın Yerine Kemal Memişoğlu Geliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin istifasının ardından kabinede ikinci değişiklik de kesinleşti. Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, 6 yıldır Sağlık Bakanı olarak görev yapan Fahrettin Koca'nın yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu atanacak.

Kabinede Değişiklikler Devam Ediyor

AKP'de 31 Mart seçimlerinde yaşanan hezimetin ardından kabinede değişiklikler sürüyor. İlk istifa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den gelirken, şimdi de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın görevden alınması bekleniyor.

Kemal Memişoğlu Sağlık Bakanı Oluyor

Gazeteci İsmail Saymaz'ın verdiği bilgilere göre, Fahrettin Koca'nın boşalttığı Sağlık Bakanlığı koltuğuna, uzun süredir İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Kemal Memişoğlu getirilecek. Memişoğlu'na bakanlık görevinin tebliğ edildiği öğrenildi ve değişikliğin bu gece yayımlanacak Resmi Gazete'de yer alması bekleniyor.

Ekleme Tarihi: 1 Tem 2024 23:00