Politika Güncelleme Tarihi: 1 Nis 2024 13:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçimi nasıl yorumladı?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak şu yorumu yaptı.

devlet bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak milli iradenin sandıkta tecelli ettiğini belirtti. Bahçeli, bu demokratik karara saygı gösterdiklerini vurguladı ve MHP'nin seçim sonuçlarını çok boyutlu olarak değerlendireceğini ifade etti.

Ekonomik şikayetlerin toplumsallaşıp siyasal alana sirayetiyle tepkisellik dozu arttığını belirten Bahçeli, seçime katılım oranının düştüğünü ve ekonomik sıkıntıların siyasal sonuçları etkilediğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin görevinin başında olduğunu ve atılım ve reform hamlelerinin devam edeceğini kaydeden Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın TBMM'deki sayısal ve siyasal çoğunluğunun devam ettiğini ve Türkiye'nin istikbalinin güvencesi olduğunu belirtti.

Bahçeli, milletin yerel seçimlerle sosyal ve ekonomik sıkıntılarına ilişkin mesajlar verdiğini ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarılı bir sonuç elde ettiğini ifade etti. Ayrıca, televizyon ekranlarından yapılan iddiaların hüsrana uğrayacağını belirtti ve mücadelenin ve millete hizmet azminin devam edeceğini vurguladı.

Son olarak, seçilen belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve dava arkadaşlarına teşekkür eden Bahçeli, Ramazan ayında Türk milletine selam ve sevgilerini iletti ve Cumhur İttifakı'nın kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirtti.

Ekleme Tarihi: 1 Nis 2024 13:00