Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 12 Tem 2024 12:15

Talih

Evrenin motor gücü Talih. Talih şans Kader Nasip bütün bu kelimeler beklenilmeyen beklenmeyeni planlanmayan umulmayanı ifade eder.

şans

Evrenin motor gücü "Talih". Talih; şans, kader, nasip bütün bu kelimeler beklenilmeyen, planlanmayan umulmayanı ifade eder.

Her şeyin planlanabildiği her şeyin tedbirinin alınabildiği bir yaşam, bir evren robotik anlamsız bir oluşumdur.

Her şeyin düzenli bir şekilde gittiği makine gibi tıkır tıkır çalıştığı bir evrende kim yaratıcıyı arar veya bilginin peşine düşer merak eder umut eder yalvarır hiç kimse!

güvercin

Talih dediğimiz bu sistem müthiş bir sistemdir tüm evrenin motor gücünü temsil eder. Her şeyin her gün bilinebildiği başın ve sonun net olduğu her günün net ne olduğu gün ve gün ne yapıldığı bilinen bir yaşam gerçek bir yaşam değildir bir makinadır bir robottur.

Sonsuza yakın oluşum ve değişimin meydana getirdiği tüm bunların birbirini etkilediği inanılmaz bir sistem.

Bakın burada bir sistem var Havadan öylesine olan olaylar değil mutlak bir sistem bir çalışma şekli var bunu asla unutmamalıyız.

Bu sistem karşısında insanın yapabileceği bir şey yok denir. Bu sistemin sunduğu olgular karşısında her insan reaksiyonunda özgür iradeye sahiptir.

güvercin

Bir yarışma gibi düşünebilirsiniz sorular soruluyor cevapları Siz söylüyorsunuz. müthiş bir var olan evren size her an farklı farklı senaryolarda oynama imkanı vermektedir.

Sonsuza yakın bir senaryo çeşitliliğinde var olmak müthiş bir duygu.

Sonsuza yakın olabilecekler içinde olanlar ve olabilecekler müthiş bir sistem de olmak.

Ekleme Tarihi: 12 Tem 2024 12:00