Spor Güncelleme Tarihi: 1 Nis 2024 14:00

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili PFDK'ya sevkleri açıkladı

türkiye futbol federasyonu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 17 Mart Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) sevklerini açıkladı. İşte TFF'nin yaptığı açıklama:

1.Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz, Fenerbahçe futbolcuları Bright Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfancan Eğribayat ile Fenerbahçe görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan, PFDK'ya tedbirsiz olarak sevk edildi.

Trabzonspor A.Ş. Kulübü'nün "saha olayları" ve "talimatlara aykırı hareketi", Trabzonspor A.Ş. Kulübü antrenörü Egemen Korkmaz'ın aynı maçtaki "kavgası" nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Fenerbahçe A.Ş. Kulübü futbolcusu Bright Osayi Samuel'in maçtaki "kavgaları", Jayden Quinn Oosterwolde'nin "sportmenliğe aykırı hareketi" ve aynı zamanda "kavgaları", İrfan Can Eğribayat'ın "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "kavgası", Fenerbahçe A.Ş. Kulübü görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan'ın da "kavgaları" nedeniyle PFDK'ya tedbirsiz olarak sevk edildikleri açıklandı.

Bu gelişmeler, maç sonrası yaşanan olayların disiplin kurulu tarafından incelenerek gerekli yaptırımların uygulanacağını gösteriyor.

Ekleme Tarihi: 1 Nis 2024 14:00