Magazin Güncelleme Tarihi: 9 May 2024 10:00

Uyuşturucu satmaktan gözaltına alınan Kalben'e adli kontrol

Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

kalben

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda Sağdıç'ın evine operasyon düzenledi ve operasyonda 15 gram ağırlığında uyuşturucu skunk ele geçirildi. Ayrıca evde 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira nakit para da bulundu. Gözaltına alınan Sağdıç, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis sorgusu sırasında Kalben, uyuşturucu satmadığını, sadece kullandığını belirtti. Ancak uyuşturucuyu baskın sırasında balkondan attığı iddia edildi. Şarkıcı, savcılık işlemlerinin ardından yurtdışı çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, adli kontrol hükümleri uygulayarak Kalben'i serbest bıraktı.

kalben 2

Kalben'in serbest bırakılmasına rağmen, adli kontrol kapsamında yurtdışına çıkış yasağı ve düzenli olarak belirli günlerde imza verme gibi şartlara tabi olduğu bildirildi. Olay, ünlü bir ismin uyuşturucuyla bağlantılı bir suç nedeniyle gözaltına alınmasının kamuoyunda yarattığı tepkiyi artırdı. Şarkıcının serbest bırakılması, davanın ilerleyen günlerde nasıl seyredeceğine dair soru işaretleri oluşturdu. Kalben'in dava sürecinde adli kontrol şartlarına uyup uymadığı da yakından takip edilecek.

Ekleme Tarihi: 9 May 2024 10:00