Asayiş Güncelleme Tarihi: 16 Eki 2024 15:06

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'in Ön Otopsi Raporu Çıktı

Van'da 27 Eylül 2024 tarihinde kaybolan ve 18 gün sonra Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu..

rojin

Rojin Kabaiş'in Ön Otopsi Raporu Çıktı: Darp ve Silah İzi Yok

Van'da 27 Eylül 2024 tarihinde kaybolan ve 18 gün sonra Van Gölü kıyısında cesedi bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporu açıklandı. Yapılan ilk incelemelerde darp ya da silah izine rastlanmadığı bildirildi.

Suda Uzun Süre Kaldığı Tespit Edildi

Rojin Kabaiş'in cesedi, uzun süre suda kaldığı için şişmiş bir halde bulundu. Cesedin üzerinde kıyafetlerinin olduğu ve bu süre zarfında suyun etkisiyle deformasyon yaşandığı belirtildi. Bugün memleketi Diyarbakır'da toprağa verilen genç kızın kesin ölüm nedeni, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek ayrıntılı rapor ile belirlenecek.

Ailesi Şüpheli Ölümden Endişeli

Rojin Kabaiş'in kaybolmasından bu yana ailesi genç kızın ölümünün şüpheli olduğunu dile getirdi. CNN Türk’te yer alan habere göre, ağabeyi Didem Arslan Yılmaz'ın programında yaptığı açıklamada, kardeşinin sudan korktuğunu belirterek, "Kardeşimi öldürdüler" ifadelerini kullandı. Aile, olayın detaylı şekilde araştırılmasını talep ediyor.

Kesin Rapor Bekleniyor

Ön otopsi raporunda darp ve silah izine rastlanmamış olsa da olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek detaylı rapor, ölüm nedenine dair daha net bilgiler sunacak.

Ekleme Tarihi: 16 Eki 2024 14:00