Medya Güncelleme Tarihi: 20 Eki 2024 12:00

Vural Çelik'in Cenazesinde Ata Demirer ve Gülse Birsel Yoktu

Ünlü oyuncu Vural Çelik, İstanbul Üsküdar’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

vural çelik

Vural Çelik'in Cenazesinde Ata Demirer ve Gülse Birsel Yoktu: Çelenk Gönderdiler

Ünlü oyuncu Vural Çelik, İstanbul Üsküdar’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. "Avrupa Yakası" ve "Seksenler" dizilerinden tanınan Çelik’in cenazesine gözler eski rol arkadaşları Ata Demirer ve Gülse Birsel’i aradı. İkili, cenazeye katılmak yerine çelenk göndermeyi tercih etti.

Vural Çelik’in Son Yolculuğu

51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede, oyuncunun annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu taziyeleri kabul etti. Törene birçok ünlü isim katılırken, Çelik’in eski rol arkadaşlarının yokluğu dikkat çekti.

sarp apak

Yapımcı Birol Güven’in Açıklamaları

Yapımcı Birol Güven, Vural Çelik’le olan dostluğundan bahsederek, onun enerjik ve çocuk kalpli bir insan olduğunu dile getirdi. Güven, Vural Çelik'in maddi zorluk yaşadığına dair çıkan haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Sektörel bir daralma vardı ama Vural’ın büyük bir maddi sıkıntısı yoktu. Videoları şaka amaçlı çekiyordu. Yeni bir projeye başlamayı planlıyorduk, kısmet olmadı." dedi.

birol güven

Yavuz Seçkin’in Duygusal Veda Mesajı

Oyuncu Yavuz Seçkin, Çelik’in arkadaş canlısı olduğunu ve onun kaybının kendisini derinden üzdüğünü söyledi. Çelik’in içine kapanık ve yalnız bir yapıya sahip olduğunu belirten Seçkin, "Bu, sektörümüzde sık karşılaşılan bir durum. Etrafınızda birçok dostunuz var gibi görünse de aslında öyle olmayabilir." dedi.

Gülse Birsel ve Ata Demirer’in Cenazeye Katılmaması

"Avrupa Yakası" dizisinde birlikte rol aldıkları Gülse Birsel ve Ata Demirer'in cenazeye katılmamaları sosyal medyada dikkat çekti. İkili çelenk göndermeyi tercih ederken, Ata Demirer Instagram'dan "Çok erken bir veda, ailesine sabırlar diliyorum." şeklinde bir paylaşım yaptı. Gülse Birsel ise, "Kubilay’ımızı çok erken kaybettik, çok üzgünüz." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Vural Çelik’in Gülse Birsel’e Eleştirisi

Vural Çelik, "Avrupa Yakası" dizisinden ayrıldıktan sonra Gülse Birsel’e kırgın olduğunu dile getirmişti. Bir katıldığı yayında, dizinin yapım ekibine teşekkür ederken Birsel’i eleştirmiş, onun adını anmaktan rahatsız olduğunu belirtmişti.

Vural Çelik, kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

Ekleme Tarihi: 20 Eki 2024 12:00