Asayiş Güncelleme Tarihi: 6 Mar 2024 12:00

Yazar Eylem Tok oğlunu Mısır'a kaçırdı ikisi de aranıyor

Eyüpsultan'da lüks cip ile arızalanan ATV'ye çarparak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok Mısır'a kaçtı.

eylem tok

Ünlü Yazar Eylem Tok ve Oğlu Mısır'a Kaçtı! Yakalama Kararı Çıkarıldı!

Eyüpsultan'da lüks cip ile arızalanan ATV'ye çarparak bir kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ve annesi ünlü yazar Eylem Tok'un Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından anne ve oğul hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Eyüpsultan'da meydana geldi. 3 ATV ile geziye çıkan grup, arızalanan bir ATV nedeniyle emniyet şeridinde durdu. Bu sırada T.C. yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde bekleyen ATV'lere çarparak sulama kanalına düştü. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybederken, diğer 4 kişi yaralandı.

Kaçış ve Yakalama Kararı

Kazadan sonra T.C.'nin annesi Eylem Tok'un oğlunu kendi aracına alarak olay yerinden kaçtığı belirlendi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu anne ve oğlunun gece 02.00'de havalimanına giderek Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından anne ve oğlunun ifadelerinin alınması için yakalama kararı çıkarıldı.

Eylem Tok'tan Açıklama

Yazar Eylem Tok, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oğlunun her gün Türkiye'ye dönmek ve cezasını çekmek istediğini, kaçma gibi bir niyetlerinin olmadığını belirtti. Tok, olay yerinde kimsenin telefonunu almadığını da ifade ederek, "Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ekleme Tarihi: 6 Mar 2024 12:00