Asayiş Güncelleme Tarihi: 12 Mar 2024 13:00

Yeniçağ Gazetesinin sahibi Ahmet Çelik'i kardeşi bıçakladı

Yeniçağ gazetesinin sahibi ve eski milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde tartıştığı kardeşi tarafından bıçaklandı. Çelik'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ahmet çelik

Yeniçağ Gazetesinin Sahibi Ahmet Çelik Kardeşi Tarafından Bıçaklandı

Ahmet Çelik'in Durumu Ciddi

Yeniçağ gazetesinin sahibi ve eski İYİ Parti Milletvekili Ahmet Çelik, ofisinde tartıştığı kardeşi Kemal Çelik tarafından bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Çelik'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Alınan bilgiye göre, 27. Dönem İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, 12 Mart 2024 tarihinde, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi Kemal Çelik ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kemal Çelik, ağabeyi Ahmet Çelik'i göğsünden ve elinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Polis Kemal Çelik'i Gözaltına Aldı

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Çelik, hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis, Kemal Çelik'in yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Kemal Çelik'in evinde gözaltına alındığı ve olayda kullandığı bıçağın da ele geçirildiği belirtildi.

Ahmet Çelik Kimdir?

Ahmet Çelik, Yeniçağ gazetesinin sahibi ve eski İYİ Parti Milletvekilidir. 2018 yılında İYİ Parti'den İstanbul milletvekili seçilen Çelik, 2023 yılında yapılan seçimlerde yeniden aday olmamıştı.

Olayla İlgili Son Gelişmeler

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Görgü tanıkları ve kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği aydınlatılmaya çalışılıyor.

Ekleme Tarihi: 12 Mar 2024 13:00