Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27

'Polislere acıyacak değiliz' diye tweet attı, alındı!

Edirne'de bir doktora öğrencisi 37 polisin şehit olduğu saldırının ardından twitter hesabından verdiği mesaj nedeniyle gözaltına alındı.

'Polislere acıyacak değiliz' diye tweet attı, alındı!

Edirne'de 30 yaşındaki S.Ö. İstanbul’daki terör saldırısından sonra Twitter’daki sayfasından ’polislere acıyacak değiliz’ paylaşımında bulunduğu için gözaltına alındı.

30 yaşındaki S.E., İstanbul’da 37’si polis 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısının ardından twitter hesabından ’polislere acıyacak değiliz’ paylaşımında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

KOSGEB'de uzman olduğu iddia edilen S.E. twitter hesabında, ’Polislere acıyacak değiliz. Hele Çevik Kuvvetse para karşılığı düzenin bekçiliğini yapıyorlarsa başlarına bir şey gelince ağlamayacaklar’ diye yazdı.

Mahkeme kararının ardından S.E.'nin evine Terörle Mücadele Şubesi ve Çevik Kuvvet Şubesi ekiplerince baskın düzenlendi. S.E., ’terör propagandası yapmak, suçu ve suçluyu övmek’ suçlamasıyla gözaltına alınırken, evinde de arama yapıldı.

Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen ve doktora öğrencisi olduğu belirtilen S.E. ifadesi için Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. S.E. hakkındaki soruşturma sürüyor.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27