Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 11 Şub 2023 00:00

2023 yılının numerolojik olarak anlamı ve getirdikleri

2023 yılının Türkiye için dönüm noktası olacağı sadece siyaseten değil astrologlar tarafından da gündeme getiriyor.Üstelik numerolojisi de farklı şeyle söylüyor

Bünyamin Balamir

Yaşadığımız bu yılın rakamları iki tane iki rakamı ile, hem görünen hem sırlanmış olan iki rakamı, sıfır rakamı ve üç rakamıdır.

Bu yılın toplam rakamsal değeri yedi rakamı ile bizi kutsuyor. Kutsuyor diyorum çünkü yedi rakamı kutsal kitaplarda adı önemli yerlerde geçen bir rakamdır.

Aynı zamanda bazı inanışlarda bu rakam şans ve uğur rakamıdır. Daha da önemlisi bu rakam kadim bilgelikte tamamlanmayı da gösterir. Kainatımızın yaratılışı yedi günde gerçekleşmiştir, bu tamamlanma enerjisi oldukça yüksek bir enerjidir, bir şeyin bitişine ve yeni bir şeyin başlangıcına işaret eder.

Büyük gezegenlerin bu yılki burç değişimi de bu döneme hazırlık mahiyetindedir.

Dünya üzerindeki tüm inanışlarda yedi rakamıyla ilgili bir sembol, bir kavram, bir kadim bilgi mevcuttur. Yaşadığımız evrenin zamansal döngüsü yedi rakamıdır, yedi yılda bir ikametgahı değiştirmek sıkışmış olan enerjiyi yenilerken, yenilenen yaşam alanının enerjisi ile buluşma da sağlar.

Bu yıl içerisinde eskiye dair yaşanılmış ve yaşanılan her ne varsa son bulacak, yeniden yeniye geçişe hazırlık için ve hatta yeni kanunlar dahi gündemde yer alacak.

Her alanda tamamlanmaya bağlı yenilenmeler olacak. Bütün’ün parçası olarak yeniye geçişimiz kendiliğinden suhuletle memnuniyetle olsun!

Rakamlarların diliyle konuşur evren bizimle! 2023 rakamı yedinin 289 katıdır. Yani sadece rakamsal değeri değil, aynı zamanda yedi yıllık döngünün de tamamlandığı yılı gösteriyor ki tıpkı üslü sayılar gibi etkisinin kat ve kat yükseleceğine de işaret ediyor.

Ve yedinin karesi 49 da daha büyük bir tamamlanmalara işaret ederki, biz bu 49 yıllık döngülerin 41. sini tamamlamışız ve 42. sinin 49 luğunun ilk 14 ünü tamamlamışız. Tamamladığımız rakamlara dikkatinizi çekeyim 41 ve 14 birbirinin aynadaki yansımasıdır.

Bir ve dört rakamının toplam rakamsal değeri beştir. 5 in yıkım gücü de çalışır bu tamamlanma sürecini daha da etkin hale getirir kat ve kat…

Tablo Kelebek

Şimdi asıl önemli hususlara gelelim. Diyeceksiniz ki bu kadar etkin bitişlerin olduğu bir yılda daha da önemli ne olabilir?

Her son yeni bir başlangıçtır! Öyleyse yeniden yenilenen bir ben’i yaratmak için, zamansal parametrelerimiz mi var? Rakamsal olarak bu yıl içerisinde, yeni başlangıçlarımızı hayırlara vesile eyleyecek, hayallerimizi gerçekleştirmemizi kolaylaştıracak, özel ve önemli günlerimiz varlığı mühim olandır.

Tarihin rakamsal değeri, günün rakamsal değerine sıralandığında, an içinde an’ın sonsuzluklarının, sonsuz fractalleri oluşur.

10.02.2023 tarihinin rakamsal değeri, günün rakamsal değerini verir. 10 rakamı, tüm tarih ve güne sırlanmıştır.

10 şubattan itibaren 19 şubat dahil olmak üzere, ilk yarıyılın 10 özel günüdür. On onmaktan şifalanmaktan köken alır.

  • 11 şubat günü, yaratımın üst notaları hizmetimizdedir. Elif olmak, kendimizi layıkıyla onurlandırmaktır.

  • 12 şubat günü, tamamlanma enerjilerinin en üst rakamıdır, bırakmak istediklerinizi kolaylaştırır.

  • 13 şubat günü, görünmez bilinmez olanların aşikar olacağını ifade eder, mündemiç için kendimizle baş başa randevumuz olsun, İçimizdeki cevheri keşfetmemize yardımcı olur.

  • 14 şubat günü, köklenme alanımızı açmamız kalbimizdeki sevgi kanallarını çalıştırmamız bu sayede kendi dönüşümüzü kolaylaştırır esareti olduğumuz kalıplardan özgürleşmemizi sağlar.

  • 15 şubat günü, ailesel iyileşme için bir adım iyi olur, dengede olmayı, uyum ve ahengi yaşamımızda etkinleştirir.

  • 16 şubat günü, içsel sezilerin, duru görülerin aşikar oluşu ile bitiremediklerimizle bırakamadıklarımızla ilgili net kararlar alıp uygulamamızı kolaylaştırır.

  • 17 şubat günü, Kul olmayı anlatır, “inceledikçe bulursun buldukça incelirsin “.

  • 18 şubat günü, 18 rakamı insanı anlatır insan olmayı, hem elif olmayı hem vav olmayı hem de layıkıyla saf sevgiyle her şeyi kucaklamayı ve sonsuz kaynağın bereketiyle buluşulacağını işaret eder.

  • 19 şubat günü, rakamların piri, Kuran Kerim’in şifresi, hem maddeselliğin hem de ruhsallığın üst orbitasıdır ki bu günün enerjisel büyüklüğünü tezahür etmemizi sağlayacak kelimeleri bulmak mümkün değildir. Bu hususta kelimelerin kifayetsizliği meşrudur. Zihnimizden geçen her düşünceyi, söyleyeceğimiz her kelimeyi özenle seçerek, bir değil bin kez akıl süzgecimizden geçirerek konuşmak yerinde olur.

Tablo 2023

Ve işimizi kolaylaştıracak bir anektod olarak kendimize şu soruyu soralım!

“Söylediğimde, bana, muhattabına ve bütüne, faydası olur mu?”

Bu yılın ikinci altı ayının özel günleri kasım ayında mevcuttur. 10 Kasımdan itibaren 19 Kasım dahil olmak üzere 10 özel günümüz yine var. Tarihin rakamsal değeri, günün rakamsal değerine sıralandığında, an içinde an’ın sonsuzluklarının, sonsuz fractalleri oluşur.

Rakamların bazılarına ait öncesindeki açılımlarını akan aktaran olarak yazılmış yazılarımızın linkleri de paylaşılmıştır. Her bir gün için, özetin özeti niteliğinde, özün özü sunulmuştur. Zaten yıl olarak oldukça mühim bir sürecin içindeyiz, bu süreci iyi bir şekilde aşan olmamızı bu özel günler kolaylaştıracaktır.

O günlerde o güne özel bir akış olduğunda yeniden sizlerle buluşan kavuşan olalım memnuniyetle güzellikle suhuletle…

Ekleme Tarihi: 11 Şub 2023 00:00