Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 22 Eki 2022 23:00

25 Ekim Güneş Tutulması'nda Türkiye'yi neler bekliyor?

25 Ekim Akrep burcunun 2 derecesinde meydana gelen Güneş Tutulması 12.40'ta gerçekleşecek. Pekiyi Güneş Tutulması neler getiriyor? Türkiye'yi ne bekliyor?

Güneş Tutulması

Koş Sevim "Güneş Tutulması" var çarşı pazar karışıyor

Tutulmadan bahsetmeden önce eli sopalı öğretmenimiz SATÜRN'ün durakta olduğunu hatırlatmak isterim.

Bize "Bir dur nefeslen bakalım, hesabını kitabını yap, hatalarını gör sana bunları halletme şansı veriyorum" diyor.

Durak bittikten sonra gelen parça parça eden tutulmaya gelirsek orada işler daha karışık.

Gelelim tutulmaya; 25 Ekim 13.49'da Akrep Burcu'nun 2 derecesinde meydana gelen Güneş Tutulması 12.40'ta başlayıp 15.08'e kadar devam eden parçalı bir Güneş Tutulması olacak.

Boğa-Akrep aksı başta olmak üzere özellikle sabit burçlara etkisinin daha çok olacağı biliniyor.

Dinleyiniz, gökteki haberlerle yerde ibret alacağımız zamanlardayız.

GAD'ın (Güney Ay Düğümü ) olduğu yerde kadersel olaylar vardır. "Yaşanması gerekeni yaşatacağım, önüne geçemezsin!" diyor.

Hayat seçimlerimizle şekillenir. Ay ve Venüs'ün de işin içinde olması özellikle duygularımızda, geçmişimizde, bilinçaltımızda ve ikili ilişkilerimizde ya olanı kabul etmemizi ya da "Ehh yeter", deyip şalterleri indireceğimizi anlatıyor.

Ez cümle yeni başlangıçlar ve sonlanmalar döneminin içine giriyoruz. Bunu bir fırsat olarak değerlendirmek ise bizim elimizde.

"Harekete geç ,olanda hayır vardır" sesleri eşliğinde yol alacağız. Hala da olanı görmezsek bunu bize döve döve öğretecektir, ilerleyen zamanlarda.

> Sevgili Akrep diyor ki :

Yüzleş ve yüzleştiğini kabul et, sorumluluğu al. Dibe vuruyorsan düze de çıkacaksın, iyileşeceksin. Bu iyileşme biraz sancılı olabilir lakin sonunda aynaya gururla bakıyor olacaksın.

Genel anlamda tutulmada gündeme gelecek konuların başlıklarına değinecek olursak:

  • Finansal sistemde yeni kararlar ve yapılanmalar, alacak- borç -kredi- miras konularında sürpriz haber ya da mücadeleler,

  • Depremler, terör faaliyetleri, seller, doğal afetler, savaş, ölüm, ihanetler, cinayet, intihar ve cinsel suçlar, kadın cinayetleri ve ayaklanmalar (kadınların güçleneceği dönemler yakındır!),

  • Gizli olan şeylerin açığa çıkması, itiraflar, devlet sisteminde sürpriz gelişmeler, krizler,

  • Uzak yerlerle ticari ilişki ortaklık ve anlaşmalar, öğrenciler ve eğitim sistemi ile ilgili yeni kararlar gündem konumuz olabilir.

Yıldız Haritası

Akrep burcu yeraltında olanın yeryüzüne çıkmasıdır

**Tabii ki bütün bu olanlar, olacak olanlar ,söylenenler, söylenemeyenler hepsi ihtimal dahilindedir. Ayrıca bütün yorumlar genel olup kişisel bazdaki yorumlar kişinin haritasına göre yapılır. **

Acıyı dibine kadar yaşayacak olan da hiçbir şeyin farkında olmadan güle oynaya vaktini geçiren de köklü bir değişimin gerçekleşeceği dönemin içinden geçiyor.

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı dönemlerdeyiz.

Kutlu, mutlu, umutlu olması dileğiyle.

Hamiş : Bakış açınızı değiştirmeden acınızı değiştiremezsiniz .Ne ektiysek onu biçeceğimiz bir döneme MERHABA!.

Ekleme Tarihi: 22 Eki 2022 23:00