Magazin Güncelleme Tarihi: 1 Şub 2024 23:57

30 kilo veren Ata Demirer ameliyat mı oldu?

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk olan ünlü komedyen, oyuncu, ve senarist Ata Demirer, kilo verme sürecini anlattı.

Ata Demirer

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk olan ünlü komedyen, oyuncu, ve senarist Ata Demirer, kilo verme sürecini anlattı. Demirer, "30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. Hayır öyle bir şey olmadı. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ata Demirer, kilo kaybını sürdürmek için insülin direncini ortadan kaldırmak amacıyla düzgün beslenme ve spor yapma yoluna gittiğini belirtti. Bu sürecin yaklaşık iki buçuk sene sürdüğünü ifade etti. Ayrıca, kilo verme sürecinin ani bir değişim olmadığını ve üniversitede zaten zayıf olduğunu ancak yoğun turneler ve tiyatro hayatıyla kilo aldığını açıkladı.

Ata Demirer 2

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Ünlü olmakla aran nasıl?" sorusuna karşılık olarak Demirer, işini iyi yapmanın önemli olduğunu ve bunun harika bir şey olduğunu söyledi. İşini iyi yapmanın, antrenmanlı olmanın ve zihinsel olarak geride kalmamanın önemli olduğunu belirtti. Ünlü olmanın bazen yorucu olabileceğini ancak genel olarak şükrettiğini ifade etti.

Ayrıca, Bursa Bülbülü adlı filmi yapma motivasyonunu, giden yıllarını temize çekme amacına dayandıran Demirer, bu filmi kendi hikayesine bir hediye olarak gördüğünü ve izleyicilere kendi geçmişlerinden bir şeyler bulabileceklerini düşündüğünü söyledi.

Ekleme Tarihi: 1 Şub 2024 23:00