Güncel Güncelleme Tarihi: 23 Eyl 2016 10:26

Acıbadem'de yolcu şemsiye ile şoföre vurdu metrobüs yoldan çıktı araçları biçti

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Metrobüs araçların üzerine çıkarken gelen son dakika bilgilerine göre 11 kişi yaralandı.

Acıbadem'de yolcu şemsiye ile şoföre vurdu metrobüs yoldan çıktı araçları biçti
Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek araçların üzerine çıktı. Korkunç kazada 11 kişi yaralandı.

TRAFİK KİLİT

Kazanın ardından gelen görüntülerde metrobüsün bazı araçları altına aldığı görüldü. Metrobüs, karşı yönden gelen otobüsle de kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası trafikte yoğunluk oldukça arttı. Trafik ve sağlık ekipleri olaya müdahale ediyor.

11 KİŞİ YARALANDI

Saat 09.47 sularında metrobüs vinçle kaldırıldı, ezilen araçlardan birinden bir kişi yaralı olarak çıkarıldı. Kazada ise toplam 10 kişi yaralandı.

'BEYAZ MASA'DAN AÇIKLAMA GELDİ: AKSAMA YOK

İBB Beyaz Masa da, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirterek, "Seferlerde aksama bulunmuyor, kontrollü olarak seferler yapılmaktadır. Ekipler müdahale etmektedir" açıklaması yaptı.

İBB: BİR YOLCU ŞOFÖRE SALDIRDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Acıbadem'deki metrobüs kazasıyla ilgili açıklamada yaptı. Açıklama şöyle:
"Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 11 vatandaş hafif yaralandı.

Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor."
 

Ekleme Tarihi: 23 Eyl 2016 10:26