Ekonomi Güncelleme Tarihi: 23 Oca 2019 17:59

Adana internetten şampuan aldı ilk yardım ürünü sattı

E-ticaret sitesi n11.com’un verilerine göre Adanalılar 2018 yılında en çok saç bakım ürünleri ve şampuan satın aldı, Türkiye’nin dört bir yanına ilk yardım ürünleri sattı.

Adana internetten şampuan aldı ilk yardım ürünü sattı

Adana 2018’de internetten en çok şampuan aldı, ilk yardım ürünleri sattı

2018 yılı satış rakamlarına göre, Adana’da yıl boyunca en çok kozmetik kategorisinde online alışveriş yapıldı. Kişisel bakım ürünlerini online platformdan satın alan Adanalılar 2018’de sırasıyla Cep Telefonu Aksesuarları, Kitap & Müzik & Film ürünleri, Anne & Bebek kategorisi ürünleri ve Spor ürünlerini aldı.

Saç bakımı ürünleri ilk sırada

Adana’da online alışveriş trendlerini araştıran n11'in verilerine göre kozmetik kategorisinde en çok satın alınan diğer ürünler ise sırasıyla Yüz Bakımı, Ağız ve Diş Bakımı Ürünleri, Erkek Parfümü, Saç Boyası, Vücut Bakımı Ürünleri oldu.

Cep telefonu kılıfı satışlarında büyük artış

2018 yılı boyunca Adanalıların ikinci tercihi Cep Telefonu Aksesuarları oldu. Eğitim & ders kitapları satışı yüzde 134 arttı

Adanalılar yıl boyunca kültür & sanatı da unutmadı. Satın alınanlar listesinde üçüncü sırada Kitap, Müzik ve Film Kategorisi ürünleri yer aldı. Bu kategorideki satışlarda 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 122 artış oldu.

2018 yıl sonu verilerine göre Adana’da en büyük artış bebek odası dekorasyonu ürünlerinde yaşandı. 2018 yılında yapılan bebek odası dekorasyonu alışverişi bir önceki yıla göre 7 kat artış gösterdi. Bebek ürünlerinde en çok satın alınan ürünler ise sırasıyla Bebek Bezi, Islak Mendil & Havlu, Bebek Bakım Ürünleri, Bebek Odası Dekorasyon ürünleri oldu.

Adana’da 2018 yılında dosya dolabı ve raf ürünlerinin satışı 10 katına çıkarken, zarf ürünleri 6 kat fazla satıldı.

Adanalı KOBİ’ler en çok sağlık ve medikal ürünler sattı

2018 yılı boyunca n11.com’da mağazası bulunan Adanalı KOBİ’lerin en çok satış yaptığı ürünlerde ilk sırada Sağlık ve Medikal ürünleri yer aldı.Adanalı KOBİ’lerin yıl boyunca en çok sattığı diğer ürün kategorileri sırasıyla Oto Yedek Parça & Aksesuar, Kitap, Perde ve Aksesuarları, Mobilya Aksesuarları oldu. Sağlık ürünleri kategorisinde Adanalı mağazaların en çok sattığı ürün İlk Yardım ve Medikal Ürünler olurken, listede ikinci sırayı ateş ölçer aldı. Oto yedek parça kategorisinde en çok satış yapılan ürünler yedek parça ve otomobil aksesuarları oldu.

Ekleme Tarihi: 23 Oca 2019 17:59