Eğitim Güncelleme Tarihi: 16 Ara 2016 08:57

Afyon'da okullar tatil mi yeni hava durumu

AFYON'da okullar bugün tatil mi 16 Aralık Afyon Valiliği kararı. Afyon hava durumu kötü kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Peki Afon'da okullar bugün tatil mi son tatil kararı ne?

Afyon'da okullar tatil mi yeni hava durumu

AFYON'da okullar bugün tatil mi 16 Aralık Afyon valiliği kar tatili kararı ne? Afyon hava durumu son tahminler korkuttu kar yağışı aralıklarla şiddetini arttırıyor. Peki Afyon'da okullar bugün tatil mi, Afyon Valiliğinden gelen resmi bir açıklama yok.

AFYON'DA OKULLAR TATİL Mİ HAVA DURUMU SON TAHMİN

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Kütahya, Afyonkarahisar, Karaman, Niğde, Hatay ve Kilis çevreleri ile Antalya'nın doğu, Mersin'in batı ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya'nın doğu ve Mersin'in batı ilçelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde, Sinop ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA

Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgar genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Orta Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

YOĞUN KAR UYARISI

Yağışların; Öğle saatlerinden sonra Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği Marmara, Ege, Karadeniz ve Akdeniz'in kıyı kesimlerinde gece saatlerinde hafif zirai don olayı beklendiğinden, zirai faaliyetle ve seracılıkla uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

BİLECİK °C, 1°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ÇANAKKALE °C, 6°C

Çok bulutlu

ISTANBUL °C, 6°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri sabah ve akşam saatlerinde kar yağışlı

YALOVA °C, 5°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EGE

Parçalı, kuzey ve iç kesimlerinin çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra hafif olmak üzere kar yağışlı

DENİZLİ °C, 9°C

Parçalı bulutlu

IZMIR °C, 10°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere kar yağışlı

AKDENİZ

Parçalı, iç ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Antalya'nın doğu ve Mersin'in batı kesimleri ile akşam saatlerinde Hatay çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 13°C

Parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 14°C

Parçalı çok bulutlu, doğu ilçeleri yağmurlu

BURDUR °C, 7°C

Parçalı bulutlu

HATAY °C, 10°C

Parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmurlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Çankırı, Karaman ve Niğde çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğle saatlerinde kuzey kesimleri hafif kar yağışlı

KONYA °C, 1°C

Çok bulutlu

NEVŞEHİR °C, -1°C

Çok bulutlu

SİVAS °C, -4°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin kıyı kesimlerinde hafif olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, 1°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

DÜZCE °C, 2°C

Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

SİNOP °C, 4°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 4°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz kesimi ile gece saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ÇORUM °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

GİRESUN °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı

SAMSUN °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı

TRABZON °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren hafif kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIĞ °C, -4°C

Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM °C, -7°C

Parçalı ve çok bulutlu

IĞDIR °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu

VAN °C, 0°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Kilis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATMAN °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DIYARBAKIR °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GAZIANTEP °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

ŞANLIURFA °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu

Ekleme Tarihi: 16 Ara 2016 08:57