Kitap Güncelleme Tarihi: 8 Eki 2022 02:00

Ahmet Ümit'in Aşk Masalı 10 Ekim'de raflarda

Türkiye'nin sevilen popüler yazarlarından Ahmet Ümit'in Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkardığı Bir Aşk Masalı okuyucu ile buluşmaya hazır.

Bir Aşk Masalı Ahmet Ümit kitap

Türkiye'nin sevilen popüler yazarlarından Ahmet Ümit'in Bir Aşk Masalı kitabı raflarda yerini aldı okuyucu ile buluşmayı bekliyor. Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan kitapta aşk hakkında yazarın dünyasını okuyucuya taşıyor.

Kitap'ta ilişkilere ve aşka dair tespitler dikkat çekiyor: Yazar kitabının bir bölümünde

"Asla sevdiğin insanın gardiyanı olma…

Bir varmış bir yokmuş, dünyada acayiplikler çokmuş. Bir gece beş farklı ülkede, beş prens aynı rüyayı görmüşler: Bir genç kız, kadim bir kentin alacakaranlık sokaklarında ışıktan bir güzellik halinde dolaşıyormuş. İşte o kızı gördükten sonra, artık ne eski hayatları kalmış ne de eski hakikatleri."

diyor.

Ahmet Ümit bu kitabında aşkın doğasına dair bir hikâye ile okuruyla buluşuyor.

10 Ekim Pazartesi gününden itibaren Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkacak olan Bir Aşk Masalı kitabı, beş prensin sevda uğruna revan oldukları bir yol ve hal macerasını anlatıyor.

Kaf Dağı’ndan ıssız çöllere, ücra hanlardan savaşçı kabilelerin çadırlarına, devlerden denizkızlarına, balinalardan devasa yılanlara, cümle tabiatın ve mahlukatın geçiş yaptığı bir hayal perdesi okuyucuya sunuluyor.

Ahmet Ümit'e göre;

Yolculukların en çilelisi aşk için yapılandır. Ve zorluk ne kadar artarsa aşk o kadar kıymete biner, o kadar anlam kazanır, o kadar vazgeçilmez bir hal alır…”

Kitabın Künyesi

Bir Aşk Masalı

Yazar: Ahmet Ümit

Korkut Erdur Sayfa: 256

Fiyat: 60 TL (KDV’den muaftır.)

YKY Edebiyat / Masal

Dosya Haber

Ekleme Tarihi: 8 Eki 2022 02:00