Spor Güncelleme Tarihi: 22 Eki 2016 21:21

Akhisar Belediyespor, Adanaspor mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar Belediyespor, Adanaspor'u 1-0 mağlup etti.

Akhisar Belediyespor, Adanaspor mağlup etti
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisar Belediyespor ile Adanaspor karşılaştı. Manisa 19 Mayı Stadı'ndaki mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazanmayı başararak 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

RODALLEGA SAHNEYE ÇIKTI

Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın maçında Manisa ekibine galibiyeti getiren golü Rodallega kaydetti. Adanaspor atağa çıkarken topu kapan Custodio, hemen ceza alanı içindeki Rodallega'yı gördü. Golcü oyuncu da sağ çaprazdan bekletmeden vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Akhisar 5 hafta sonra ligde golle tanışırken, ikinci yarıda Adanaspor tehlikeli geldiği pozisyonlarda golü bulamadı.

Akhisar Belediyespor'da 55. dakikada oyuna giren, 57'de sarı kart gören Onur Ayık, Renan Diniz'in bileğine çok sert bir müdahalede bulundu ve ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SİSSOKO TAKIMI İPTEN ALDI

1 kişi fazla oynayan Adanaspor 86. dakikada gole bir kez daha yaklaştı ancak Sissoko, Koman'ın şutunu çizgiden çıkararak takımını ipten aldı!

Bu sonuçtan sonra Akhisar Belediyespor 9 puanla 11. sıraya yükselirken, Adanaspor ise 5 puanla küme düşme hattında kaldı.

Ekleme Tarihi: 22 Eki 2016 21:21