Kulis Güncelleme Tarihi: 27 Ara 2023 14:00

AKP'nin Ankara adayını yeğen duyurdu: Gözün aydın Angara

2024 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağı merak konusu iken bir tweet gündeme oturdu: Gözünaydın Angara, hayırlı olsun Angara..

erdoğan

Ankara Belediye Başkan Adayı Açıklanacak

2024 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağı merak konusu. İstanbul ve Ankara adayları henüz açıklanmadı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yeğeni Fatih Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda amcasının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacağını duyurdu. Ancak bu mesaj kısa bir süre sonra silindi.

Paylaşım Detayları

"Sayın Cumhurbaşkanımız bugün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına efsane başkan amcam Turgut Altınok'u açıklayacak. Gözünaydın Angara, hayırlı olsun Angara..:"

Türkiye'de yerel seçimlere doğru yaklaşılırken, CHP'nin Ankara adayının Mansur Yavaş olduğu kesinleşti. Ancak AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağı hala belirlenmedi. İstanbul için de benzer bir durum söz konusu. AK Parti'nin Ankara adayının Turgut Altınok olup olmadığı, yapılan bu paylaşımla gündemde kendine yer buldu.

Bu gelişmeler ışığında, AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağına dair resmi açıklamanın beklenmesi gerekiyor.

Ekleme Tarihi: 27 Ara 2023 14:00