Asayiş Güncelleme Tarihi: 11 Şub 2024 11:00

Aksaray'da 6 Afgan 2 Türk gencini kemer ve bıçakla yaraladı

Aksaray'da meydana gelen olayda, evlerine dönen 2 genç, Afganistan uyruklu olduğu kaydedilen 6 kişinin saldırısına maruz kaldı.

afganistan uyruklu saldirganlar

Oğuzhan T. (19) bıçakla karnından, arkadaşı EYB (15) ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Saldırı anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve kaçan saldırganlardan 4'ü polis tarafından yakalandı, 2'sinin ise yakalanması için çalışmalara devam ediliyor.

Şeh Hamit Mahallesi'nde meydana gelen olayda, gençlerin Kılıçaslan Parkı'ndan evlerine dönerken Afganistan uyruklu 6 kişi tarafından takip edildiği belirtildi. Oğuzhan T. karnından bıçakla, EYB ise aldığı darbeyle yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı kişiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayı kaydeden cep telefonu görüntülerini kullanarak kaçan saldırganlardan 4'ünü yakaladı. Diğer 2 Saldırganın ise yakalanması için çalışmaları devam ediyor.

Yaralı gençlerden biri, saldırı anını anlatırken, "Biz yolda yürüyorduk, bir anda önümüzü kestiler. Arkadaşımı bıçakladılar ve bana da kemerle saldırdılar. Afganistan uyruklu 6 kişiydi. Daha sonra kaçtılar" şeklinde ifade verdi. Polis, olayın detaylı soruşturmasını sürdürüyor.

Ekleme Tarihi: 11 Şub 2024 11:00