Ekonomi Güncelleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:49

Allianz Türkiye yurt dışı seyahat sağlık sigortasını internete taşıdı

Sigorta sektörü aktörlerinden Allianz Türkiye, yurt dışına seyahat edecekler için hazırlık sürecini kolaylaştıracak yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Allianz Türkiye yurt dışı seyahat sağlık sigortasını internete taşıdı
 Yurt dışı seyahat sağlık sigortasını zahmetsizce yaptırmak isteyenler "allianzsigorta" adresinde kendilerine sunulan üç farklı sigorta planından ihtiyaçlarına uygun olanı satın alabiliyorlar.

Allianz Türkiye, yurt dışı seyahat sağlık sigortası satışını internet sitesine taşıdı. Yurt dışı seyahatleri öncesinde uzun süren ve zaman alan hazırlık süreçlerini kolaylaştırmayı hedefleyenler Allianz Türkiye’nin sitesini ziyaret ederek, kendileri ve sevdikleri için yurt dışı seyahat sağlık sigortası planını satın alabiliyorlar.

Üç farklı kapsamda sigorta seçeneği

Siteyi ziyaret edenler, seyahat edecekleri bölgeyi ve seyahat sürelerini belirttikten sonra kendilerine sunulan “Standart Vize Planı”, “Kapsamlı Plan” ve “Geniş Kapsamlı Plan” seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Ayrıca opsiyonel olarak kapkaç teminatı da pakete eklenebiliyor.

“Kapsamlı Planı” tercih edenler standart hizmetlere ek olarak seyahat iptali ve gecikmesi, overbooking nedeni ile gecikme, bagaj kaybı-gecikmesi, uçuşun ya da aktarma uçuşun kaçırılması, gıda zehirlenmesi ve erken dönüş masraflarını teminat altına alabiliyorlar.

“Geniş Kapsamlı Plan” ise bütün bunlara ek olarak bagajın bulunması ve ulaştırılması, refakatçinin ulaşımı, hukuki danışma, refakatçinin konaklaması, tedavi nedeniyle konaklama, nakit avans, kefalet için avans ödeme teminatlarını da sağlıyor. 3 teminat paketi de vize başvurularında geçerli.

Acentelerden bilgi desteği

Yurt dışı seyahat sağlık sigortalarını internet üzerinden yaptıranlar, poliçeleriyle ilgili farklı sorular için kendilerine en yakın acenteden de destek alabiliyor. 3 Boyutlu güvenlik sistemi ile yapılan ödeme sonrasında, sigortalıların yurt dışı seyahat sağlık sigortası poliçesi, tahsilat makbuzu ve ürünün özel ve genel şartları kişinin e-posta adresine iletiliyor.

Ekleme Tarihi: 18 Ağu 2016 22:49