Kripto Paralar Güncelleme Tarihi: 21 Eki 2023 22:28

Analiz: Solana (SOL) Neden 1 Haftada Aşırı Yükseldi?

Solana (SOL), 2023'ün son 1 haftasında büyük bir artış kaydetti. Peki bunun nedenleri nedir ? Hepsi bu makalede

solana logo trend

Bitcoin'in 30.000 dolar seviyelerinde dalgalanırken, dikkatleri üzerine çeken etkileyici bir altcoin var: Solana (SOL).

Bu hafta SOL, diğer büyük kripto paralara göre %25'lik bir kazançla altcoin rallisine liderlik etti. Bu ralli, Bitcoin'in hafta boyunca istikrarlı kazançlar elde etmesinin ardından geldi.

Solana'nın gösterdiği performans, özellikle genel piyasa değerindeki %3'lük artış düşünüldüğünde, dikkate değer bir başarı. YouHodler Piyasa Şefi Ruslan Lienkha, bu yükselişi yatırımcıların FTX'in önemli SOL varlıklarının geleceği hakkında daha net bir anlayış kazanmasına bağlıyor:

SOL, FTX olayıyla olan bağları nedeniyle uzun süre değerinin altında kaldı. Dondurulmuş FTX varlıklarıyla ilgili durum zamanla daha da netleşiyor, bu nedenle sektördeki olumlu haberler SOL üzerinde daha iyi ve daha büyük bir etkiye sahip.

Bugün Bitcoin'deki Yükselişin Ardından Büyük Ayı Analisti il Capo İlk Yorumunu Yaptı

Ryze Labs Kurucu Ortağı Matthew Graham, Solana'nın teknolojisinin olgunlaşmaya devam etmesiyle son rallinin algıda bir değişimi yansıttığını düşünüyor:

Solana altı aydan uzun süredir kesintisiz çalışma süresine sahip. State Compression da artık piyasada. Ve Solana'nın yüksek verimlilik teknolojisi, geliştiricilerin oluşturabilecekleri alanı önemli ölçüde genişletiyor.

"Yatırım tavsiyesi değildir"

Ekleme Tarihi: 21 Eki 2023 15:00