Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27

Ankara saatlik hava durumu okullar tatil mi valiliğin...

ANKARA hava durumu kötü. Ankara'da yoğun kar bastırdı. Ankara Valiliği okullar tatil mi sorusuna henüz bir yanıt vermedi. Ankara'da saatlik hava durumu tahmini şöyle;

Ankara saatlik hava durumu okullar tatil mi valiliğin...

ANKARA'da yoğun kar yağışı etkili oluyor hava durumu tahmini de yarına kadar süreceğini gösteriyor. Meteoroloji İşleri Müdürlüğü'nün Ankara için yaptığı saatlik hava durumu tahmininde ilerleyen saatlerde karın daha da etkili olacağını gösteriyor.

ANKARA hava durumu raporuna göre kar yağışı başkentte 14.12.2016 çarşamba günü akşamına kadar etkili olmaya devam edecek. Yoğun kar yağışı ile birlikte başkentte sıcaklık 2 dereceye kadar indi.

ANKARA HAVA DURUMU SAATLİK
ANKARA saatlik hava durumuna bakılacak olursa 9'da yoğunlaşan kar yağışı gün boyu bu şekilde devam edecek. Okullar tatil mi sorusuna Ankara Valiliği ilerleyen saatlerde duruma bakarak karar verecek. Ankara Valiliği'nden henüz kar tatili haberi gelmiş değil. 

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

ANKARA'nın 5 günlük hava durumu tahminine bakılacak olursa kar yağışı yarın da sürecek. Ancak etkisi bir derece azalmış olacak. Perşembe günü kar duracak ama bu kez aşırı soğuklar Ankara'da donduracak.

SON HAVA DURUMU BU İLLER İÇİN DE UYARI VAR

Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde kar şeklinde başlayan yağışlar bugün yani 13.12.2016 Salı akşam saatlerinden itibaren kıyılarda da kara dönecek. Meteorolojinin sitesinde bugün yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu.

Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

13.12.2016 Salı günü kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin altına inecek.

 

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:27