Güncel Güncelleme Tarihi: 15 Nis 2024 10:00

Antalya'da tutuklanan Mesut Kocagöz'ün ifadesi

Antalya'da yaşanan teleferik kazası ile ilgili tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ifadesinde neler söyledi? İşte cevabı

mesut kocagöz

Teleferik Kazası: Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz İfadesini Verdi!

1 Ölü, 184 Mahsur Kaldı!

Antalya'da yaşanan teleferik kazası ile ilgili tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ifadesinde kazadan önce yapılan bakımlardan haberdar olmadığını ve sorumluluğun kendisine yıkıldığını savundu. Kocagöz, "Benim bilgim olmadan yapılan bir şeyden nasıl sorumlu olurum?" diye sordu.

Anahtar Noktalar:

  • Kocagöz, kazadan dolayı üzüntüsünü dile getirdi ve hayatını kaybeden vatandaş için başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.
  • Kocagöz, 2017-2018 ve 2019-2023 yılları arasında ANET Genel Müdürü olarak görev yaptığını ve bu süre zarfında teleferikle ilgili herhangi bir sorunun yaşanmadığını belirtti.
  • Kocagöz, kazadan önce yapılan ağır bakım ve yıllık bakımlardan haberdar olmadığını ve bu bakımların sorumluluğunun kendisine ait olmadığını savundu.
  • Kocagöz, bilirkişi raporunun hatalı olduğunu ve teleferikle ilgili bakımların ve onarımların yapıldığına dair belgeleri avukatının sunacağını söyledi.
  • Kocagöz, görev yaptığı süre zarfında rutin ve ağır bakımların eksiksiz yapıldığını ve suçsuz olduğunu savundu.

Ekleme Tarihi: 15 Nis 2024 10:00